Goool..... konacno jbt
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
Goool..... konacno jbt
Odličan dan za mene, prvi dan bez poraza ove sezone: 7 utakmica, 6 pobjeda, samo je glavni tim igrao 2-2 u LP: Novi DMC u Hoffenheimu, a MC u Celticu i Clermontu.
Ex top eleven player
Totti ulazi u 80 min. da nije malo kasno
Sarma nisam na balkanskom,na nekom 10-om sam Pobedili smo 7-0 sad samo v stil igram.Cim sam sa 4-1-2-1-2 nd preso na 451 v dao sam 5 gola za 20 min,a za 70 sa nd dao 2....
Last edited by AtleticoMadrid; 01-17-2015 at 09:36 PM.
https://www.facebook.com/top11fan dodaj me za svaki slucaj na ovaj ako hoces pa ako smo na istom da se poprati koja utakmica haha
Veni,Vidi,Vici
Jos uvek bez poraza,videcemo dokle ce to potrajati
Ovo je naredni protivnik u kupu,trebalo bi da prodjemo
A on dominira ove sezone,juce u ligi i kupu dve devetke
Ni na balkanskom nije lose,uspeli smo sastaviti tim i poceli trenirati neke igrace
Naredni protivnik u kupu,takodje bi trebali da prodjemo
Uhhh koliko slika,ode pola stranice
Last edited by Ivan Jordovic; 01-17-2015 at 09:45 PM.
Još jedna neočekivana pobeda i još neočekivaniji strelac pobedničkog gola, Lanisi Maea... Počeli smo u formaciji 3-4-3 kontre po krilima, protiv uskog dijamanta... Moji su napokon bili odlučni i dominantni u defanzivi, a istakao se kapiten, levo krilo Brian Black, koji je blokirao sve živo, a 3 štopera izbacivala sve živo glavom iz 16 metara... Moglo je da bude i više golova u protivničkoj mreži, Maea je šutirao jedno 4-5 puta (baš se bio napalio posle 2 petice u nizu) , a njihov golman je 4 puta hvatao žive lopte...
Vratili smo nadu da možemo dalje u Top 16...