E LJUDI KAD SE MJENJA SKAUT LISTA MSM KAD TOKOM SEZONE DODAJU NOVE IGRACE NA NJU,prosle sezone mi ni jedan novi igrac nije dosao znaci cjelu sezonu je bila ista pa se bojim da bi to moglo bit i ove sezone,slao sam i supportu sliku moje skaut liste,naravno jos niko nije ni preuzeo moj dopis,a vec 2 dana proslo i sad sta da radim da sjednem i placem
imal.ko ove dresove
ili ovaj zadnji dres gdje jeorao plavi
♥FORZA MILAN!!! ♥
Imam ja ali objasnio sam ti na fejsu, vecina nas si salje sa drugih profila. Obrati se Pricopu Catalinu, on ti pise na Eng dijelu ili ga nadji na fejsu, cesto organizira nagradne igre za dresove i grbove, od njega sam dosta dresova nabavio, a ove 4 i 5 mozes i sam napraviti
Dan je bio odličan, nastavio sam jučerašnji menadžerski niz bez poraza u svim klubovima ali mjesta veselju nema, sezona je duga.
Clermont siguran u kupu, evo načina kako kontrirati 4ND. Krenuo sam s 3DC3MC2w2, ali tokom utakmice ozljedio se MC pa sam ubacio DMC-a umjesto njega, a pred kraj izvukao ST i ubacio AMC na MC (pošto nisam imao MC na klupi). Jedino je šteta što je Clermont u ligi igrao neriješeno, zaostaje 8 bodova iza 2 100%tna tima koji su između ostalog slabiji, nisam očekivao takav ishod starta sezone.
Celtic je dobio ligašku (jedina utakmica danas) protiv kvalitetnijeg protivnika (3.x razlike u prosječnoj kvaliteti), a TSGH i glavni tim ostvarili oba pobjede i u kupu i u ligi.
Ex top eleven player
Jao pa sutra/danas mi skola pocinje, sada kad na kraju ne budem ni u prvih 7 hahah, jao jao
Veni,Vidi,Vici