3436Likes
-
Apprentice
Још једна победа у лиги, победу је донео нов играч, синоћ купљен(дефанзивац) у 90-ом минуту из слободног ударца...
Да нисам одиграо 1:1 на старту сезоне са екипом која је много слабија од мене сада бих био први.. Али надамо се да ће први кикснути до нашег меча...
Пс. не знам шта је ово са играчима.. много жутих и црвених добијају, а и повреде ме рокају само тако...
Last edited by Ad Fines; 01-19-2015 at 09:59 AM.
-
Rookie
STA JE OVO???Ponudim ja u zadnjoj sekundi,priznaju mi ponudu,uzmu jedan token,i hocu jos jednom da ponudim ne mogu,pise nisi kvalifikovan za trenutnu rundu?!
-
VIP
E to se i meni nekad događa, ne znam zašto. Uglavnom jedino se možeš izvući iz tog problema na način da ako primjetiš taj problem čim krene 1. knockout runda (dakle još dok piše na satu 0:59-0:55) odmah osvježiš tu stranicu. Čim se t11 ponovo pokrene, odmah prebaci na tab aukcije i na tog igrača. Moj internet je dovoljno brz da stigne u tom roku otvorit igru i tu aukciju, a možeš i uključiti štopericu na mobitelu sljedeći put kad klikneš na t11 stranicu da vidiš koliko sekundi treba da se otvori.
Ex top eleven player
-
Rookie
-
Dreamer
LP rutinski, prolaz osiguran, ligu veceras igramo
-
Famous
pa dokle ce me jebat vise sa izbacivanjem kad bidam,interesantno da samo na 15+ rundi me izbaci naravno ostanem bez tokena i bez igraca stvarno sramota nemam rijeci majke mi toliko sam sad ljut da vam nemogu opisat jos jednom nek mi se to desi prestajem igrat jel su presli svaku mjeru
-
Rookie
jel i vama ovo doslo , jedva cekam
♥FORZA MILAN!!! ♥
-
Addicted
-
Addicted
A evo i jednog prilično neočekivanog rezultata iz lige, nama ide u prilog.
-