tako se to igra a ti Sinisa kombinuj, treniraj itd
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Celtic izgubio 2. ligašku i ukupno 3. zaredom. Idem i ova igra na qrc, sad sam ustavnovio da 7 igrača iz tog tima koje sam doveo ove sezone ima formu 5-6. Sunce ti poljubim pa koliko ja igrača trebam prodat i kupit ove sezone da kupim nekog tko nije u katastrofa formi??? Već sam neke prodao koje sam doveo ove sezone zbog tog problema, više nemam ni volje ni tokena, a rezultati sve gori i gori. Još fino u zadnje vrijeme 442 počeo j€bavat 451 što na ovoj igri nije bilo pravilo.
Programeri su definitivno nešta drqali ko igri i sj€bali ju tako da sad se događa obrnuto: svi igrači u normalnoj formi postaju beskorisni panjevi, a ona mala grupica koja je bila van forme je sad u formi. Trolovanje na maksimalno. I sad bi mi trebali bit sretni što će zapakirat isto sr@nje u drugo pakovanje nakon 26.-og?
Srećom glavni tim nije kiksao, cener ko kuća, ali nije ni Barca koju pratim i koja je pobjedila možda jedinog ozbiljnog protivnika osim mene. Trolovanje s početka sezone mi se sad obija o glavu jer kasnim velika 3 boda za Barcom. Ponovo pobjeda u kupu.
Clermont dobio ligašku, 2-2 u kupu, oba tima idu u 1/8 finala, TSGH tek čekaju okršaji.
Ex top eleven player
Dolaze li napokon bolji dani? Pobijedili smo 3.plasiranog i to u gostima, preuzeli 3.poziciju i smanjili malo zaostatak za prvim.
Sutra nam slijedi utakmica sa 1.na tabeli a ujedno i najjaceg tima u ligi.
U ligi prvaka smo prvi i obezbijedili smo prolaz dalje
Mršava pobeda u ligi:
Ali zato u kupu kidanje xD
Naš kapiten 4-tu sezonu zaredom dolazi do 6* bez nikakvih ulaganja xD
Nije loše u ligi.
Sad borba u kupu, imamo 2:1 iz prve utakmice pa šta bude.
Pa koja je karina ovaj nordeus
Veni,Vidi,Vici