Rutinska pobeda protiv autsajdera uz neizbežan trol gol u našoj mreži...
Galindo je ponovo postigao het-trik uz asistenciju i dobio ocenu 9 (u prve dve sezone 8 golova na 40 utakmica, a u poslednje dve 31 gol na 44 utakmice)...
Kirovski je postigao dva gola i nadam se da će se uskoro vratiti u formu s kraja prošle sezone...
Veznjak Maea postiže gol na trećoj uzastopnoj utakmici...
Napadač Tabe je u drugom poluvremenu igrao van pozicije, na desnom krilu i dao je gol, uz ocenu 8 (u prve dve sezone je dao 4 gola na 28 utakmica, isto toliko na 5 utakmica ove sezone)...
I evo ga prvi poraz u sezoni,i to kakav...
A i u LS je bilo razocarenje...mada dobro smo prosli
I na balkansko isto,stvarno ne razumem....
Зна ли неко нешто више о том апдејту 26-ог штa ће бити ?
Last edited by Ad Fines; 01-19-2015 at 04:19 PM.
Iskreno BMK za grafiku ako će bit puno bagova i grešaka, važnije mi je da je igra zanimljiva.
Ljudi igraju minecraft dan danas, stariji FPS-ovi im se više sviđaju nego ovi novi - nije sve u izgledu, barem onim igračima kojima je bitnije da je igra zanimljiva nego grafički savršena. Barem ja imam takvo mišljenje, a primjetio sam da još igrača ima sličan stav.
S druge strane bio je i red da promijene grafički igru, dosta dugo je ovakva pa je nedovoljno zanimljiva/atraktivna u tom aspektu.
Ex top eleven player
Ја сам мислио да ће и друге промене бити а не само графичке... јбм ли га.. видећемо...
naravno i mene boli K***C za grafiku samo da samu igru dotjeraju a ne da u 99% sucajeva dupli korner bude gol,ili kad mi igraca povuce za dres i ozljedi ga 16 dana tetive ili sta vec,ali opet prodaje se izgled a ne kvaliteta cista trgovina,kad se sjetim pocetaka kad je pisalo OZ,DR,PM,NS,,, to su bili dani i po meni puno,puno realnija je igra bila nego sada....a vi pricajte sta zelite igram igru skoro od pocetka pa znam,kad su reklame za svaku tribinu posebno potpisivao,e to su bili dani...a danas uljepsana grafika i upropastena igra,po meni to je ko prijelaz sa konja na magarca sto bi se reklo
-EVO BAS LOSE I SMJESNO,KOPIRAJU FIFU I PES
Šta su to neke ekskluzivne slike? Zar nije za njih zadužen Blic.rs?
Ex top eleven player