Originally Posted by t11_fan Šta su to neke ekskluzivne slike? Zar nije za njih zadužen Blic.rs? hahaha pa nije blic.rs kurir brate kurir
Originally Posted by vedran boca juniors hahaha pa nije blic.rs kurir brate kurir Ne znam za Blic i Kurir ali Informer kad ga objavi...
Koliko god da je losa jbg zarazna je FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
FC RED STAR http://facebook.com/Pepfcrs
ako dobijem euro jackpot otvaram komunu za top11 igrace :P
Originally Posted by vedran boca juniors ako dobijem euro jackpot otvaram komunu za top11 igrace :P Poznavajući nogometne fanove ovih prostora trebat će ti dobar ugovor s nekom pivovarom
Ex top eleven player
Originally Posted by t11_fan Poznavajući nogometne fanove ovih prostora trebat će ti dobar ugovor s nekom pivovarom jasno nogomet ce se moci igrat međusobno a samo top11 ce bit zabranjen,pivo se podrazumjeva
Bice strelice i kretanje igraca po dijagonali koliko vidim FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
Originally Posted by PepG Bice strelice i kretanje igraca po dijagonali koliko vidim FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮ ja ipak mislim da ove strelice pokazuju njihov moral, vidis da je kod ovog napadaca zuta
Originally Posted by Paparelli ja ipak mislim da ove strelice pokazuju njihov moral, vidis da je kod ovog napadaca zuta Taj je zaduzen da napada pomocnog sudiju kad pokaze ofsajd.... Pipo Inzagi FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
Originally Posted by PepG Bice strelice i kretanje igraca po dijagonali koliko vidim FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮ Nisu to kretanja po dijagonali,to im je moral...
Forum Rules