Results 1 to 10 of 1606
Like Tree3436Likes

Thread: Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Dok sam se ja mozgao koju taktiku da primenim protiv sutrašnjeg protivnika u Ligi, koji je na 4. poziciji, on se danas u 15:23 pretvorio u bota... I što je najveći fazon, taj 4. je igrao bez golmana, a dobio je danas prvog sa 3-1

Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-4.png
    Last edited by Steppenwolf; 01-22-2015 at 05:58 PM.

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Dok sam se ja mozgao koju taktiku da primenim protiv sutrašnjeg protivnika u Ligi, koji je na 4. poziciji, on se danas u 15:23 pretvorio u bota...

Click image for larger version. 

Name:	4.PNG 
Views:	36 
Size:	85.8 KB 
ID:	36430
    Mogu mislit kako je netko slavio kad se moj glavni tim prije dosta sezona pretvorio u bot kad sam ga napustio na nivou 16 na prvoj poziciji, kao da je na lutriji dobio
    Ex top eleven player

VIP
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Mogu mislit kako je netko slavio kad se moj glavni tim prije dosta sezona pretvorio u bot kad sam ga napustio na nivou 16 na prvoj poziciji, kao da je na lutriji dobio
    Ma možda ga je neko preuzeo u međuvremenu...

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Dok sam se ja mozgao koju taktiku da primenim protiv sutrašnjeg protivnika u Ligi, koji je na 4. poziciji, on se danas u 15:23 pretvorio u bota... I što je najveći fazon, taj 4. je igrao bez golmana, a dobio je danas prvog sa 3-1

Click image for larger version. 

Name:	4.PNG 
Views:	36 
Size:	85.8 KB 
ID:	36430
    Oni koji igraju preko moba bez fejsbuka isto imaju takvu sliku koliko se secam... a ranije je pisalo da je bot sad ne znam

FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮

VIP
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Oni koji igraju preko moba bez fejsbuka isto imaju takvu sliku koliko se secam... a ranije je pisalo da je bot sad ne znam

FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
    Ma jutros drugi lik bio, iz Mongolije klub se zvao Leary FC... Vidiš da mu piše da je nastao danas...