Nisam mislio da mi pokloni tokene, nego službeni grb i 2 dresa. Službeni grb košta do 140T, domaći dres oko 60T a gostujući oko 50T sve zajedno ~250T. Tokeni ko tokeni se ne mogu slati
Млади Шлезинџер је појачао екипу Ад Финес, и на коференцији за штампу изјавио да је врло срећан што је прешао у тако велики клуб као Ад Финес, и да се нада успеху у Лиги и ЛШ...
Dok sam se ja mozgao koju taktiku da primenim protiv sutrašnjeg protivnika u Ligi, koji je na 4. poziciji, on se danas u 15:23 pretvorio u bota... I što je najveći fazon, taj 4. je igrao bez golmana, a dobio je danas prvog sa 3-1
Last edited by Steppenwolf; 01-22-2015 at 06:58 PM.
Dok sam se ja mozgao koju taktiku da primenim protiv sutrašnjeg protivnika u Ligi, koji je na 4. poziciji, on se danas u 15:23 pretvorio u bota...
Mogu mislit kako je netko slavio kad se moj glavni tim prije dosta sezona pretvorio u bot kad sam ga napustio na nivou 16 na prvoj poziciji, kao da je na lutriji dobio
Mogu mislit kako je netko slavio kad se moj glavni tim prije dosta sezona pretvorio u bot kad sam ga napustio na nivou 16 na prvoj poziciji, kao da je na lutriji dobio