View Poll Results: Da li vam se dopadaju osobine igre i izgled Top Eleven 2015?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Da, svidja mi se

10 24.39%
  • Ne, ne svija mi se

12 29.27%
  • Mora jos da se poradi

19 46.34%
Results 1 to 10 of 103
Like Tree89Likes

Thread: Top eleven 2015

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie 100 dinara's Avatar

Exclamation Top eleven 2015

Zdravo menadzeri.

Danas je veliki dan za sve Top Eleven menadzere.
    Na dan kada se rodio Jose Mourinho, Top Eleven 2015 vam donosi revolucionarni moderni dizajn, nove osobine igre i obezbedjuje najbolje moguce igracko iskustvo kada je rec o fudbalskim menadzerima.

Secate se ove teme?

Sada mozemo reci da su vazi zahtevi ispunjeni zajedno sa ostalim funkcijama koje su nedostajale i koje ste zeleli da vidite. U buducnosti sve nove funkcije ce biti dostupne na svim platformama u isto vreme, sto znaci da cete uzivati u istom igrackom iskustvu na svim platformama! Ovaj put,za mobilne korisnike, uz bolju navigaciju smo dodali dugoocekivane funkcije koje su ranije nedostajale: Pregovori,Dostignuca,Trofejna soba, i jedna dodatna mogucnost koja je dostupna samo na mobilnom - zvuk i muzika.
    I to nije sve sto smo pripremili za vas. Karakteristike koje nedostaju u trenutnoj verziji bice uskoro dostupne i trenutno radimo necemu za sta znamo da ce vam se svideti.

U ovom trenutki Top Eleven 2015 je dostupan samo na mobilnom, ali vrlo brzo ce biti dostupan i na vasim pretrazivacima

Iiiiiiiii,jos jedan detalj. Planiramo da obnovimo Wiki stranicu i zelimo da budete deo toga.
    Ako imate neke informacije da podelite sa drugima, uredite stranicu i pomozite drugima da nauce i napreduju!

Top Eleven 2015 - ODgovori na vasa pitanja
    1. - Zasto ne mogu da vidim Top Eleven 2015 na Web-u ili Facebook-u?
    Top Eleven 2015 je trenutno dostupan samo za Android i IOS
    Ali ne brinite,desktop korisnici,ovaj istorijski dan ce doci i na vase ekrane uskoro.

2. - Mogu li da se vratim na staru verziju Top Elevena na mom mobilnom uredjaju?
    Top Eleven 2015 je nasa najnovija i najbolja verzija ,sa svim novim update-ovima nije moguce vratiti se na staru verziju

3. - Meni je veoma drugaciji i ne mogu da se snadjem?
    Pogledajte u samoj igri Pomoc klikom na "?" i nasa strana za podrsku ima uputstvo koje ce vas provesti kroz menije i opcije

4. - Zaista mi se svidja igra,kako mogu da predlozim nesto da poboljsate igru?
    Drago nam je da cujemo vase predloge i molimo vas da nam se te predloge napisete na na forumu u temi koja je za to predvidjena.
    Last edited by NTNK; 01-26-2015 at 08:03 PM. Reason: Pisalo je na kraju "predvinjena"pa sam prepravio u "predvidjena" :D
    munchen likes this.