2Likes
-
Quote Originally Posted by t11_fan View Post
Eto nakon dugo vremena ponovo sam počeo sa intezivnim treniranjem igrača, ali samo zato što mi se nakupilo 100tinjak zelenih bustera pa da ih potrošim na 4-5 igrača (Clermont). Nije to neka razlika u kvaliteti, 10ak skill poena, ali zato sam primjetio da nije bilo promjena u brzini razvoja igrača iako je broj skill poena rastao. Iako su mi neki rekli da igrači koji su blizu višeg nivoa kvalitete (kojima ocjene završavaju na 4 i 9, npr. 104, 109...) sporije dobivaju skill poene iako nisu dodani, ja sam imao baš suprotno iskustvo. Namjerno sam neke igrače ostavio kvalitetom blizu skauta, trenirao ih na nivo skauta i nikakvih promjena u brzini razvoja nije bilo.
Jedino ako nešto nisu promenili u poalsednjih par dana... Od 5. zvezdice pa naviše trening pada za oko 20% sa svakom zvezdicom, čak i kad ne nakucavaš... Ali mora da bude jedan skill poen do sledeće zvezdice... Posle prvog sledećeg dobijenog skil poena brzina treninga pada... Tako da, ako je igrač tek dobio ...4 ili ...9 kvalitet, imaš još 15 skil poena fore pre nego što uspori...
ovo je napisao t11_fan , pa je bio reply kako pada brzina treninga.
nisam siguran da li sam doro shvatio ? kada točno pada brzina treniranja ? kad igrač ima npr. 59 + nula skila? 59 + 15 skill poena ? kad okrene na 60 ?
i najbitnije : da li pada brzina i kad imaš skill poene ali ih nisi još dodao igraču ?
evo konkretan slučaj . misli da je usporio bez obzira što mu nisam još dodao skillove