Moze neko da mi kaze kako da stavim sliku na forum.
Moze neko da mi kaze kako da stavim sliku na forum.
Ubijte me ako ova igra ikakve veze sa fudbalom ima... Ovo je bar deseti put da igram protiv nekog ko ima samo DL i DR pozadi i nema šanse iz igre gol da im daš... i uvek jedan ili oba odigraju za devet... i naravno, golman bar za osam... na kontre, ništa... normalno, ništa... napadački, ništa... Ništa po krilima, ništa kroz sredinu, kratki pasovi, dugi pasovi, ama baš jebeno ništa ne pomaže da se da gol iz igre... Promašen penal, promašen i odbranjen po dupli korner... strašno... A onda lik jednu šansu ima i iskoristi je... Pa ako je bolji, nek me pobedi, jbt, nije problem, ali šta me koji k***c troluje svaki put... A ja da igram sa DL DR pozadi popio bi 10 komada od mnogo slabijeg...
To više nema veze s vezom. Jučer igram kup napadač mi se ispromašivao i iz igre i iz slobdnih, nakon utakmice on ima ocjenu 7!!!?? Pa nije ni 5 zaslužio s tolikim promašajima, dok neki igrač da gol pa ima ocjenu 6 . Naravno, tokom utakmice sam ubacio drugog jer nisam mogao trpiti sve te promašaje.
Ex top eleven player
Jao ova seozna ce da bude jako zanimljiva
Veni,Vidi,Vici
Na zrebu jutros sam dobio vise nego solidne protivnike bice zanimljivo do kraja prvi cilj promocija.
Protivnik u drugom kolu kupa za tri nivoa jaci treba ce mi dosta srece da ga prodjem.
Liga sampiona bez mene ove sez.
Puno srece svima
Dešavalo se to još nekome, čini mi se @vedran boca juniors, vidi sa njim kako je to riješio.