Screenshot by Lightshot
danas se trosilooo, a imam neki osjecaj da ce biti kao prosle sezone , 200 miliona i na kraju nista osvojeno
Polako do PlayOffa...
Idemooooooo...
Jednom rečju nemoć.
I konačno prva pobjeda u ligi... nadam se da će ovako nastaviti
TEAM: AC MILAN
LIGA →↓
LIGA PRVAKA→↓
KUP→↓
Sta da napisem jos ,nijednu utakmicu nisam pratio , sve pohvale igracima , nastavite tako , 2 igraca su nam postali Skaut, polako izlazimo iz bas velikog minusa za ovaj nivo.
2.puta ozljeda istog igraca , neznam sta mu je ja ga izlijecim , on nogu slomi u sljedecoj utakmici :O
♥FORZA MILAN & GRIZZ FC ♥
TEAM: GRIZZ FC
LIGA PRVAKA
KUP
Malo se trosili , potrosili samo 8 tokena za 5 igraca
KUP ODLICAN,zadovoljan igrom
LIGA PRVAKA stvarno nerealan rezultat,istog tog protivnika sam izbacio u KUPU pretkolo s rezultatem 7-0 u 1.utakmici ZNACI BOZE!!!
AJMOOOOOOOO!!!!!!!!
♥FORZA MILAN & GRIZZ FC ♥
Prvu u kupu smo u gostima pobijedili 2-0..danas vodili 2-1 ali to nije bilo dovoljno da prodjemo dalje..sta rec
I u ligi domaci poraz
Liga je jaka i svatko moze svakog pobijediti stoga ne zaostajemo puno
Nakon danasnjih poraza doslo nam je da se ne zivciramo toliko, sta bude bude, upali smo u neku apatiju, ipak moramo misliti na renome kluba, dosad u nasoj povijesti nikad u ligi nismo bili ispod 4 mjesta, moramo se dici i pokusati osvojiti naslov, a u Ligi prvaka sta bude bude..
Sljedece sezone necemo dovesti ni jednog igraca, bit ce to pravi izazov, a onda za dvije sezone pokusat cemo sklepati najbolju momcad dosad koju smo imali..