Loš dan za mene;
glavni tim ispao iz kupa zbog pravila o golovima u gostima. Međutim, više me ljuti što sam pred kraj utakmice koristio 4141 + defanzivan mentalitet protiv 451F i dobijem gol iz kontranapada nakon što je moj tim oduzeo loptu (šteta nisam napravio s'shot). Pa za kojeg vraga postoji defenzivan mentalitet nego za zaštitu od tog? Ako se branim, kako mogu primit gol iz kontre nakon što oduzmem loptu protivniku?
T11 logika je da nema logike. Dakle, glavni cilj sezone (preživjeti 3 runde kupa sa svakim timom) je već propao.
Celtic je prošao dalje u kupu s ukupno 4-2, ali je zato u strašnoj TEPL2 ligi 10.
Clermont za kojeg vjerojatno najmanje vodim brigu je 1. u ligi sa 4 pobjede i prošao je dalje u kupu. Dobri rezultati za početak sezone.
OMA tim je 1. u ligi, međutim profil je deaktiviran Facebook me traži slike stvarnih dokumenata da potvrdim indetitet... Dosta članova lige ima iste probleme pa ne znamo kako će se to završiti. Tim još uvijek nije pretvoren u bot, ali piše da ga vodi anonimus.
Ex top eleven player
tko ima tablet pravac surf easy i skidanje bustera, ide kao ludo veceras, 60 komada skinuto u kratko vrijeme, neki videi daju i po 2 bustera
Screenshot by Lightshot
jel ovo znaci da je bot tim ?