It was 1,5 year ago...
Ovako smo otvorili novu sezonu. Moglo je i bolje.
Originally Posted by Crni Ovako smo otvorili novu sezonu. Moglo je i bolje. Gde ces bolje od toga :-))))) IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
poz raja, da li znate hoce li se moci kupovati tokeni preko kredita vise ...tj da li ce to doci u nekom update
Originally Posted by Macva FC Gde ces bolje od toga :-))))) IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Puna kapa.
Originally Posted by Rumenige poz raja, da li znate hoce li se moci kupovati tokeni preko kredita vise ...tj da li ce to doci u nekom update Ima za dzabe da dobijas :-))))) IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
A TL tuga, nadam se da će se to popraviti u narednim satima. Da malo rasteretim sef.
Originally Posted by Rumenige poz raja, da li znate hoce li se moci kupovati tokeni preko kredita vise ...tj da li ce to doci u nekom update Ja ne znam. Iskreno.
Originally Posted by Crni Ja ne znam. Iskreno. hvala lave , sjebali menadzer prije se moglo preko kredita na mobu kupiti tokeni a sada vise ne
Originally Posted by Rumenige hvala lave , sjebali menadzer prije se moglo preko kredita na mobu kupiti tokeni a sada vise ne Idi preko q vaucera IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Forum Rules