Zanimljivost iz Kupa... Prošle sezone u 1. utakmici pretkola protivnički igrač dobija žuti u 28. minutu, ove sezone isto, u 28. minutu...
U revanšu prošle sezone, a i ove, moj igrač dobija žuti u 72. minutu... Slučajnost?
Cek nije mo jos jasno kako da udjem na npr balkanski ili svetski server.Pojasnite mi malo.
Nema svetski server... ima na stotine svetskih servera... A to za balkanac, sa tog profila što sad igraš više nikako... Moraš da napraviš novi profil, pa prvo da postaneš prijatelj sa nekim ljudima sa balkanca, pa da te oni pozovu u igru, pa tek onda da se uloguješ prvi put...
Polomih se ova 2 dana u organizaciji OMA lige pa dok sam pohvatao tko, šta, koji tim, gdje, kako, skoro sam zaboravio za svoje timove, skoro pa ne znam kako se zovu . Moram još provjeriti rezultate, ali mislim da su svi prošli prvu rundu kupa
Ex top eleven player
[QUOTE=Top El;323558]Nmg da verujem 3 sezonu za redom ispadam u prvoj rundi kupa.Inace imam 3 osvojene lige i 2 polufinala lige sampiona tj 3 mesto,ali ovaj kup me nervira stalo ispadam imam dobar tim.[/QUOT
i kod mene ista situacija ali uvek dobijem protivnika koji je nivo iznad mene pa mi i nije toliko krivo.
za sledecu sezonu uradi ono sto rade neki menadzeri: drzi u rezervama igrace sa jednom zvezdicom i onda zbog kao slabijeg rejtinga ces navodno u zrebu dobiti slabije protivnike. nisam probao ali eto sugestija...