Zanimljivost iz Kupa... Prošle sezone u 1. utakmici pretkola protivnički igrač dobija žuti u 28. minutu, ove sezone isto, u 28. minutu...
U revanšu prošle sezone, a i ove, moj igrač dobija žuti u 72. minutu... Slučajnost?
Cek nije mo jos jasno kako da udjem na npr balkanski ili svetski server.Pojasnite mi malo.
Nema svetski server... ima na stotine svetskih servera... A to za balkanac, sa tog profila što sad igraš više nikako... Moraš da napraviš novi profil, pa prvo da postaneš prijatelj sa nekim ljudima sa balkanca, pa da te oni pozovu u igru, pa tek onda da se uloguješ prvi put...
Polomih se ova 2 dana u organizaciji OMA lige pa dok sam pohvatao tko, šta, koji tim, gdje, kako, skoro sam zaboravio za svoje timove, skoro pa ne znam kako se zovu.
Moram još provjeriti rezultate, ali mislim da su svi prošli prvu rundu kupa
![]()
Ex top eleven player
[QUOTE=Top El;323558]Nmg da verujem 3 sezonu za redom ispadam u prvoj rundi kupa.Inace imam 3 osvojene lige i 2 polufinala lige sampiona tj 3 mesto,ali ovaj kup me nervira stalo ispadam imam dobar tim.[/QUOT
i kod mene ista situacija ali uvek dobijem protivnika koji je nivo iznad mene pa mi i nije toliko krivo.
za sledecu sezonu uradi ono sto rade neki menadzeri: drzi u rezervama igrace sa jednom zvezdicom i onda zbog kao slabijeg rejtinga ces navodno u zrebu dobiti slabije protivnike. nisam probao ali eto sugestija...