Kupih i ja 30 tokena, bio sam utanjio...
Kupih i ja 30 tokena, bio sam utanjio...
@NTNK Bravo! Dobio si aukciju
Nekad treba popustiti ranije, a nekad se je teško odustati...
Ex top eleven player
Još jedna jako moćna ekipa je oborena na svom stadionu. Bio je prvoplasiran do danas, sada ja preuzimam tu prvu poziciju
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Liga Sampiona 2.kolo
E ko meni daje golove i to iz slobodnjaka jbt...
A što ti taj puca slobodnjake? jbt...
On je meni dao gol...jel vidis za koji tim igra...
Jedva juče umuvah gol u Kupu protiv samo dva defanzivca i to po prvi put iz igre posle gomile sličnih situacija... Još u devetom minutu smo mu povredili štopera, nadajući se da nije pripremio zamenu... Omladinac Fletcher je rešio utakmicu golom sa distance, svojim prvim u karijeri... Golman Hodge je branio po prvi put ove sezone i bio igrač utakmice, dobivši prvu osmicu u karijeri... Njihov golman je branio k'o nenormalan, ali nedovoljno da spreči poraz...
Prva pobeda u Ligi ove sezone, napokon... Prvo je omladinac McGoldrick postigao gol na debiju iz situacije 1 na 1... pa je Fletcher postigao gol na drugoj uzastopnoj utakmici, ovaj put glavom posle kornera i dobio svoju prvu osmicu... a na kraju je sve začinio McConnell postigavši gol makazicama (prva osmica u karijeri)... Hodge dobija drugu osmicu zaredom (odbranio je dupli korner)... McShane nastavlja sa odličnim igrama u odbrani... Protivnik je igrao odlično, ali protiv ovakve igre Kelta ništa nije mogao da učini