Nema predaje !
Sutra utakmica protiv stiinta craiova i njemu treba pokazati ko je gazda
Nema predaje !
Sutra utakmica protiv stiinta craiova i njemu treba pokazati ko je gazda
Čestitke Esmire
Uvek kad sam tu
Od sutra idem na teren 7-10 dana tako da nema praćenja ničega
Ooooo, prođoh dalje u Kupu, mora da će sneg noćas da pada... Posle 2-2 u gostima prođosmo dalje golovima Galinda iz slobodnjaka i penala... Izlomi me lik, imao je duplo više uklizavanja od mene... Za svakakve gluposti je dobijao žute kartone, ali za krljanje ništa... Ali sam zato i ja njemu skrljao napadača (nije ga zamenio iako je bio prisutan, mora da mu je net zaribao)...
Tri povrede danas, dva štopera i veznjak...
Posle dva uzastopna poraza, u Kupu i u Ligi, napokon pobeda... Protivnik je izašao na teren sa glupavom formacijom i popio po pi*ci... Dimitrov je bio fantastičan u odbrani, uz veliku pomoć Papanikolaoua i golmana Dabića... Geofani je igrao odlično u napadu (2 gola i asistencija Anikinu)...
Ovaj jadni Anikin nema šanse dobru ocenu da dobije, iako je na 7 utakmica dao 3 gola...
Ako malo bolje pogledate, vidjet ćete da sam danas prosuo znatno jačeg protivnika koji je pratio meč, dok sam u ligi prosut od znatno slabijeg protivnika kome neki igrači ne igraju na prirodnim pozicijama .I love this game oca mi
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Veoma vrijedna pobjeda u ligi protiv ponovno veoma jakog suparnika.
FC Aynur i mi smo se odvojili na ljestvici, raduje povoljna gol razlika, umalo da su oni kiksali danas ali u 87.minuti zabijaju pobjednicki gol tako da nam jos uvijek bjeze na ljestvici za dva boda.
Jedna zanimljivost, sa njima smo vec u 15.sezoni vodili veliku bitku i naslov smo osvojili u zadnjem kolu..
A izgleda da ce nas i u osmini finala Lige prvaka ako se plasiramo, cekati prava poslastica..no o tome drugi put.
Stanje pre terena:
Puno sreće svima javljam se kad se vratim iz šume u civilizaciju i doba kompjutera
Puno sreće svima u predstojećim utakmicama
Izvuče se seljak jbt, nema ga nigde celu utakmicu i onda tamo neki MC šutne iz daljine... Znao sam da će da me troluje kad smo promašili dupli korner u 20. minutu, ali je ipak Borsi dao nadu sa dva gola (prvi iz slobodnjaka)... A ja od dva MC zamenim ovog što je igrao za 7... **bem ti Nordeus lutriju