Odlazim iz ove grozne igre.Dobio sam odnedakle 5000 dinara na račun.Fuj Nordeus!
Odlazim iz ove grozne igre.Dobio sam odnedakle 5000 dinara na račun.Fuj Nordeus!
@Lespa Hvala
Nisam još odlučio šta ću sa tim skill poenima, nekim igračima planiram istrenirati specijalnost (korneri ili slobodni udarci za ST), nekima novu poziciju (veznjaci i neki braniči) a nekima možda samo dodam skill poene. Još razmišljam da li su te specijalnosti vrijedne tih skill poena ili nisu. Postoji mogućnost da ove sezone budem igrao u LP protiv tima koji je prošle sezone bio prvak u mojoj ligi pa bih mu želio prirediti iznenađenje naglom promjenom kvalitete.
Upravo sam dobio i 11. ligašku u nizu. Skill poeni još mogu čekati
Last edited by t11_fan; 02-20-2015 at 01:55 PM.
Ex top eleven player
Šta sve i koje sve gluposti neću doživjeti na ovoj igrici, ovo je nevjerovatno oca mi. Jučer one povrede, a danas primam 3 gola iz duplog kornera, a mojih 6 slobodnih udaraca je njegov golman okrznuo prstima. Znači gledam tekmu i ne vjerujem koji je ovo pokušaj igrice. Najgore od svega je to što se ovi jadnici iz nordeusa trude da što bolje naprave igricu, a možda bi je i popravili kad bi znali kako da je poprave i dotjeraju. Jedino što znaju je da je šminkaju
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
I danas pobeda u ligi ale aleee idemo
nisam ni gledao mec bio napolje
Last edited by AC Milan 21; 02-20-2015 at 03:17 PM.
[QUOTE=munchen;325437][CENTER]
Šta sve i koje sve gluposti neću doživjeti na ovoj igrici, ovo je nevjerovatno oca mi. Jučer one povrede, a danas primam 3 gola iz duplog kornera, a mojih 6 slobodnih udaraca je njegov golman okrznuo prstima. Znači gledam tekmu i ne vjerujem koji je ovo pokušaj igrice. Najgore od svega je to što se ovi jadnici iz nordeusa trude da što bolje naprave igricu, a možda bi je i popravili kad bi znali kako da je poprave i dotjeraju. Jedino što znaju je da je šminkaju
a mojih 6 slobodnih udaraca je njegov golman okrznuo prstima
ha ha ha e dobar si :-)