Trol u Kupu posle 4-1 u gostima, samo da ne dobijemo bonus za pobedu... Providan si Nordeuse Protivnik je bio bezopasan 88 minuta, mi smo napadali u serijama, često po 5 šuteva u istom napadu... Massenga je stvorio bar 15 od 25 šansi, što sebi, što saigračima, ali ništa nije ušlo... Tek kad se Massenga povukao na krilo, a Roca otišao u špic došli smo do golova...
Iskida me lik u šansama sa ovom glupavom formacijom... Peti je u ligi i dao je više, a primio manje golova od mene... Slabiji je po kvalitetu, ali nisam mogao da se izvučem ni sa uskim dijamantom, ni sa 4-3-3... Tek sa 4-5T-1 smo se mao trgli i udaljili ga od našeg gola... Jedine golove je dao Edgar posle kornera, ništa iz igre... I na kraju trol gol (danas sam primao golove u 1., 89. i 90. minutu), onako samo, bam!!! Ništa šansa, ništa kreacija... U tom 89. minutu vreme je stajalo bar još minut, samo sam čekao još jedan bam!!!
Last edited by Steppenwolf; 02-21-2015 at 05:40 PM.
Dresove i grbove kupujem samo kad su na popustu Još uvijek čekam da se pojave pingvini, zasad imam samo 1 njihov dres, a drugi dres i grb još nisam vidio...
Ex top eleven player
Promenili smo ime kluba.
Remi u ligi u kupu pobeda