Shadow lako je sa ovakvom naslednicom.
Neću pratiti ni jednu utakmicu do kraja sezone, bode me za ovim randomom . Svaku koju sam pratio bolje da nisam ha ya. Evo i danas nisam pratio i lagano 0-3 !!!
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
To je to i od Lige prvaka za ovu godinu. Nakon blamaže u prvoj utakmici polufinala i 0:3 poraza, danas smo se pokazali u dosta boljem izdanju, no međutim ni to nije bilo dovoljno. Poveli smo rano, u 11`, ali to je bio i krajnji rezultat utakmice. Najbolji igrač i strijelac nije mogao igrati radi parnih kartona, da je on bio tu možda smo mogli i izvući bolji rezultat od 0:1.
3. mjesto za ovu godinu, nije to toliko ni strašno.
Slijedeće godine se nadamo makar finalu. :P
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Taj klub sam ja dao Ivanu, ali evo upravo sad kad sam obnavljao ugovore vidim da ne mogu uc na profil koji sam dobio od Ivana, klub na 15 levelu, svjetski server, trebao sam za njega dobiti neke sluzbene dresove, a na njemu je bilo 50 tokena i hrpa bustera, dakle netko na meni jako cudan nacin je dosao i do tog kluba, isto sto pise Ivanu pise i meni, dakle
I jos nesto, ovdje su neki kukali kako ne mogu pratiti tekmu Macve i NTNK i ja da pomognem, dao sam jedan profil, i to decku sto ovdje pise na forumu, tj pisao je. Sad sam usao na klub i imam sta vidit..potroseno mi je 140 T i mogu samo reci..J×××× TI M×××× U P×××× ONU JADNU, SUPCINO JEDNA SUGAVA, no tako mi i treba kad sam htjeo pomoci.
Last edited by NTNK; 03-05-2015 at 05:27 PM.
Mogao bi nordeus da se malo pozabavi zastitom naloga jer ovo nije samo igrica.
Ne znam posto svaki T11 nalog ima svoj ID broj da li mogu da ti ga vrate na taj nacin pod uslovom da znas koji je broj ili bar da ga blokiraju
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮