Page 92 of 99 FirstFirst ... 42829091929394 ... LastLast
Results 911 to 920 of 986
Like Tree2621Likes

Thread: Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Quote Originally Posted by munchen View Post

Aj to što sam izgubio bodove protiv znatno slabije ekipe i sa prve pao na četvrtu poziciju, nego ponovo sjebada sa ovim auto-izmjenama. Povrijedio mi se DL a umjesto njega je ušao igrač koji je tamo u autoizmjenama postavljen za izmjenu krilnih igrača. Neki dan mi se povrijedio MR u igru usao MC, danas se povrijedio odbrambeni igrac umjesto njega ulazi krilni, vjerovatno da mi se povrijedi ST usao bi golman

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-screenshot_3.jpg
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-screenshot_2.jpg

-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
    Ako ti je ovaj Jalal bio u timu, onda će ubaciti prvog sa klupe, a da nije golman...

Addicted Crni's Avatar
    Drogba het trikom vodio ekipu do trofeja LŠ, ali još uvijek smo pod utiskom zbog kupa.

Famous Top El's Avatar
    I na kraju poraz u finalu LS.Protivnik je u drugom poluvremenu iz jene sanse zabijo gol....
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-screenshot_12.jpg
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-screenshot_13.png
    Utesni trofej...
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-screenshot_14.jpg

Dreamer Go Ahead Eagles's Avatar
    Ne mogu da verujem ko je osvojio LS.Pustam sliku timova cim dodjem do kompa,znaci strasno...
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-screenshot_2015-03-06-15-59-31.jpg

Rookie Dalibor ZP's Avatar
    lagana pobjeda protiv zadnjeg , 8:0 , sve u svemu nebitno na kraju. sutra utakmica sa petim na tabeli , treći i četvrti igraju međusobno tako da neću past dalje od trećeg mjesta .

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg

loša sezona na kraju , kup prvo kolo , liga prvaka četvrtfinale...previše pijata skupljamo u zadnje vrijeme , uvik na kraju neki glupi kiks sve upropasti

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-screenshot_2.jpg

previše drugih i trećih mjesta...ekipa očito ima gubitnički mentalitet

Famous Top El's Avatar
    Jel neko uzeo trostruku?

Pro munchen's Avatar

Jako bitna pobjeda danas !!!

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg

-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--

Pro PepG's Avatar
    Kakav mec Macve u finalu LS imao prednost od 4:1 i izgubi na kraju sa 5:4 jbg

FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Danas je igran veliki derbi sa FC Aynur koji ce mozda rijesiti prvaka. Problemi su poceli jos 10.min prije pocetka utakmice jer nas je stalno izbacivalo iz igre, bar 10 puta...utakmica je pocela a mi jos uvijek nismo mogli kontrolirati utakmicu. Aynur je poveo vec u 3.minuti i nije nam se dobro pisalo. Tek negdje krajem poluvremena uspijevamo normalno pratiti utakmicu.

Mi smo imali posjed a oni prilike, prava je sreca da nismo jos koji gol primili. Mijenjam formaciju iz 451v u 3142 i kasnije na 3412, pocinje to liciti na nesto i napokon pocinjemo stvarati prilike. Imali smo zbilja odlicne prilike ali lopta nikako nije htjela u gol, iskreno ova utakmica je licila na tipicnu radnom utakmicu gdje nista nece u mrezu da udje. Mislili smo to je to, gotovo je prvenstvo...a onda se ukazao Abdel Salam i na asistenciju Pinta izjednacavamo u 83.minuti. I sa bodom smo bili presretni jer barem nije gotovo do sutra, a onda..89.minuta i postizemo pogodak za pobjedu u zadnjem napadu, zabija Granados, ovaj put je random zeznio protivnika, mogu misliti kako mu je bilo.

Sada smo mi prvi sa dva boda prednosti.

Sutra u 21.05 (promijenili smo vrijeme) igramo sa zadnjim klubom na tablici, zbog puno bolje gol razlike dovoljan nam je i bod..
    Medjutim, i taj zadnji je skupio 20 bodova, remizirao sa Aynurom, to je jedna jako dobra ekipa i poraz protiv njih ne bi bio uopce cudan, jer takva je liga..

Tesko gostovanje protiv Roma FC ima i Aynur, uglavnom do sutra to nece biti gotovo..pa eto tko moze neka u 21.05 pomogne da dodjemo do naslova.

Nakon naslova prosle sezone kakav ni Hitchcock ne bi rezirao, ceka nas novi nastavak Hitchcockova serijala
    Nama rijetko kad ide lagano u ligi, uvijek moraju biti neke drame, gotovo pa po pravilu..

Naravno da se zahvalim i mojim divnim navijacima koji su nas vodili do pobjede.

Sezona 27, Level 27

Dreamer Sarma's Avatar
    LS osvojena, u ligi sutra treba pobjeda da ostanemo 1.
    Veni,Vidi,Vici

Page 92 of 99 FirstFirst ... 42829091929394 ... LastLast