Results 1 to 10 of 986
Like Tree2621Likes

Thread: Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Clermont u ligi bez greške, 17 pobjeda. Sutra je zanimljiv uzvrat LP u gostima, u prvoj je bilo 1-1 kod kuće.
    Celtic je 10. u ligi i najvjerojatnije ću prvi put u 28 sezona igranja top elevena ostati bez promocije na viši nivo. Nema veze, radije ću biti 10. pa imam jak tim za sljedeću sezonu nego 7. pa da moram puno kupovati, ionako ostajem bez lige prvaka. No sezona ipak nije tako loša kao što se čini jer za 2 dana igramo polufinale kupa
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-cf-l11-rd17.jpg
    druze, ne gubi nadu sto se tiče Celtica. ja sam bio 11-ti a u zadnjih sest kola ostvario sest pobeda i sad sam treci. nikad se ne zna. :-)

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    druze, ne gubi nadu sto se tiče Celtica. ja sam bio 11-ti a u zadnjih sest kola ostvario sest pobeda i sad sam treci. nikad se ne zna. :-)
    Tim nema dobru formu, a u ligi gdje svi timovi imaju 5* hvatanje LP pozicije baš nije jednostavno, iako je 4. mjesto samo 5 bodova daleko. Nema veze, već sam kupio nekoliko igrača za sljedeću sezonu: 2xDL, GK, DMC Radije ću ostat 10. nego riskirati pa završiti 5. Dosta toga ovisi o današnjoj utakmici protiv 4. tima na ljestvici.
    Ex top eleven player