Jedva ga umuvah nekako... Prvi šut u okvir gola je ujedno bio i gol u 56. minutu (19 šuteva, 4 u ovir, protivnik 2 u okvir)... Moji su se samo tako ispromašivali u situacijama dvojica protiv golmana... Prvo Fletcher, pa Gomes 1 na 1, pa Rice, Pa Fletcher, pa Cuellar... ne znam ko sve nije promašio i sve pored ili preko gola... Gomes je probijao odbranu, ali smo samo jednom pogodili...
Ovo je ujedno bila oproštajna utakmica za Andreu McQueena s kojim je sporazumno raskinut ugovor, da bi potpisao novi igrač...
![]()
I što je najveći fazon jbt DC i MR su mu bili centralni vezni... **beš ti to kad pozicija više ne igra igru... Dva igrača sa 5 zvezdica protiv MC sa 3 zvezdice i ništa...
Kakav trol, strašan trol... Prvo mi povrede jedinog levog beka na 11 dana, pa sam bio prinuđen da menjam formaciju, prvo u uski dijamant (tad su mi i uvalili 2 gola), a onda u drugom poluvremenu asimetrična formacija... Neverovatno mi je da 8 zvezdica slabiji protivnik ima mnogo više šansi nego ja, bez obzira koju sam formaciju i taktiku primenio (19 šuteva + 28 uklizavanja mojih igrača = 47 šansi za protivnika naspram 10 + 17 = 27 šansi za moj tim)... Rice nas je spasio sa 2 gola iz daljine, inače bi bilo svašta... Novi igrač Alvarez kao da nije bio na terenu...
Browne je omladinac koji je potpisao prvi ugovor pre dva dana i već je povređen na 11 dana, **bem te igro...
![]()
Prvenstvo 5.kolo
Danas vazna pobeda i skinut sa 1. pozicije TOLE LOPOVE...
Pobeda od 0:2 u gostima nas je plasirala na 1.mesto
KUP
Iznenada smo ispali iz ovog takmicenja i to je to ove sezone...
Los galacticos je ekipa mog drugara sa 38lvl a ja sam 40lvl...
Decku svaka cast,ima ekipu sa kojom moze da parira menadzerima sa 41lvl...
Ulaze u tim i isplatilo mu se da nas izbaci iz KUPa
Sezona je cela usmerena sada samo na Prvenstvo posto za LS se nismo prosle sezone kvalifikovali a iz KUPa smo juce izbaceni...
NTNK United juri za trofejom vec 3.sezone i bilo bi lepo da ovu 40 sezonu krunisemo titulom...
Idemoooooo![]()