Napadač Ari Geofani iz Indonesije je napustio klub za 2 tokena... Prošle sezone je bio odličan, ali je ovu počeo sa dve 5-ice, a uz to veoma sporo napreduje na treningu, pa bi bilo neozbiljno da ga nismo prodali za tokene...
U prošloj sezoni je na 21 utakmici postigao 12 golova i imao 10 asistencija, uz prosečnu ocenu 7.43, što je odličan učinak...
To ti sigurno neće pomoć. Igrao sam 24.-25. rundu lige prošle sezone kod kuće 442 protiv 442, moj tim većinom 7* i ponekih 6*, protivnik 5* i poneki scout, izgubim 1-5. Nije mi jasno kako je moguće da tim čiji igrači imaju odličnu formu odjednom odigra tako lošu utakmicu. Osim toga, primjetio sam da su još neki imali slična trol iskustva protiv slabijih timova iste formacije
Ex top eleven player
Eto jučer sam napisao da mi glavni tim ima lošu formu i danas me ta forma koštala. Katastrofa. Rotacija krila nije prošla, ML i dalje igra očajno. Moram nešta iskemijat jer je gotovo nemoguće prodati igrača na nivoima iznad 15, prodajem jednog ML-a koji ima 5* za nivo 16 još od početka sezone i ne mogu ga prodati. To znači da prodaja igrača i kupovina drugih svakako nije opcija. Večeras tim igra u LP, pojma nemam koga više da stavim u sastav. Iako imam 22 igrača, nemam dobrog izbora, samo loš i gori.
Clermont je dobio u LP u gostima 1-4, utakmicu ću pamtiti po jednoj zanimljivosti; izvadio sam iz igre DC-DMC i pisalo je da igrač dobiva ovacije od publike za odličnu predstavu. Pomislio sam da sam opet izvadio krivog igrača iz igre. Međutim, ocjena koju je dobio za tu utakmicu je 4 Dakle, dobio je 4/10 a komentar kaže da je igrao odlično Programeri, čestitam na "genijalnosti"!
Ex top eleven player
Jedva ga umuvah nekako... Prvi šut u okvir gola je ujedno bio i gol u 56. minutu (19 šuteva, 4 u ovir, protivnik 2 u okvir)... Moji su se samo tako ispromašivali u situacijama dvojica protiv golmana... Prvo Fletcher, pa Gomes 1 na 1, pa Rice, Pa Fletcher, pa Cuellar... ne znam ko sve nije promašio i sve pored ili preko gola... Gomes je probijao odbranu, ali smo samo jednom pogodili...
Ovo je ujedno bila oproštajna utakmica za Andreu McQueena s kojim je sporazumno raskinut ugovor, da bi potpisao novi igrač...