Page 4 of 97 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast
Results 31 to 40 of 980
Like Tree2859Likes

Thread: Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie Dalibor ZP's Avatar
    kakvo sranje sa transferima . nemoren svoje igrače koji su mladi i na korak do skauta prodat , a i kad ih prodam , onda odu za samo jedan token . a kojeg god sam ja htio danas kupit , uletilo bi njih pet,šest . jedan lik mi je 24 runde stavljao bid u zadnjoj sekundi . jeba sam mu sve po spisku

tako da je danas potrošeno 168 tokena za 9 igrača, a šoping još nije gotov . šta reći...

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Dalibor ZP View Post
    ...tako da je danas potrošeno 168 tokena za 9 igrača, a šoping još nije gotov . šta reći...
    Zlo i naopako.

Meni sezona krenula loše. Clermont je uništen u kupu, nemam šanse u uzvratu. Međutim gora stvar je što u nijedan tim nisam doveo nijednog igrača. Između ostalog, propustio sam nekoliko aukcija gdje igrači nisu prodani jer sam zakasnio nekoliko sekundi na aukcije Dakle, niti sam vidio na aukciji nekog dobrog mladog igrača, niti sam ga kupio. Nemam više volje za ove jednokratne panjeve što ih preprodajem nakon svake sezone. Osim toga, Celtic je neplanirano završio na poziciji vukoj€bina (5. mjesto, ne igram ligu prvaka a tim je manje konkurentan )
    Dalibor ZP likes this.
    Ex top eleven player

Rookie Dalibor ZP's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Zlo i naopako.

Meni sezona krenula loše. Clermont je uništen u kupu, nemam šanse u uzvratu. Međutim gora stvar je što u nijedan tim nisam doveo nijednog igrača. Između ostalog, propustio sam nekoliko aukcija gdje igrači nisu prodani jer sam zakasnio nekoliko sekundi na aukcije Dakle, niti sam vidio na aukciji nekog dobrog mladog igrača, niti sam ga kupio. Nemam više volje za ove jednokratne panjeve što ih preprodajem nakon svake sezone. Osim toga, Celtic je neplanirano završio na poziciji vukoj€bina (5. mjesto, ne igram ligu prvaka a tim je manje konkurentan )
    ma i meni ide na kurac stalno minjat igrače .volim imat iste igrače bar 5 sezona , al u zadnje vrime nema takvih na transfer listi

i evo , sinoć idem trenirat sve nove igrače , i od njih 9 samo 2 su brza trenera , ostali ko stare babe . dvojicu sam diga na skaute. ostali za kurac . a kroosa opet bez problema dignem na 7 zvjezdica . katastrofa , a svi 19 godina . na šta sam ja potrošija tokene , užas..

i naravno prva utakmica u kupu poraz 1:0 , standardno svake sezone , opet ispadanje u prvom kolu bez obzira s kim igram

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Dalibor ZP View Post
    ma i meni ide na kurac stalno minjat igrače .volim imat iste igrače bar 5 sezona , al u zadnje vrime nema takvih na transfer listi
    Imam sreću što mi je još uvijek u timu nekoliko takvih igrača koji su prošle sezone bili na 6-7*, sad su na 5-6, međutim ne mogu naći takve za sljedeće sezone. Jedva nalazim igrače koji su uopće kvalitetom blizu skauta. Na nivou 17 skauti imaju kvalitetu 105-109, na aukcijama samo jedan igrač Q104 i 2 igrača Q103, ostalih 15ak od 5* su slabiji, to neću kupovat jer su za jednokratnu uporabu.
    Dalibor ZP likes this.
    Ex top eleven player

VIP
    Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-butd8.png

2-2 u prvoj utakmici Kupa... Edgar "Tasmanijski đavo" Ráez nas je spasio od poraza u 2 minuta ludila...

Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-3.jpg
    Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-4.jpg

Napustio nas je visoki napadač Davidson Tabe sa ostrva Vanuatu (51 utakmica, 11 golova, 6 asistencija)... U 4 sezone se nije ni naigrao, ni nadavao golova... Jedine svetle trenutke je imao protiv timova koji su imali igrače, a ne golmane na golu...

Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-5.png
    Crni and Esmir Bulić like this.

Apprentice
    Screenshot by Lightshot

Je li moguce da igrac koji vrijedi 42 miliona , i ima kvalitet 89 ima platu od 2,6 k ? ovo sam vidio tek , a doveo sam ga danas oko 12 , slagirao sam se hahaha

VIP
    Quote Originally Posted by Paparelli View Post
    Screenshot by Lightshot

Je li moguce da igrac koji vrijedi 42 miliona , i ima kvalitet 89 ima platu od 2,6 k ? ovo sam vidio tek , a doveo sam ga danas oko 12 , slagirao sam se hahaha
    Tako se i meni desilo, 3.1k... pa se posle promenilo u milione

Pro PepG's Avatar
    Poraz u kupu i prvo pojacanje Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-uploadfromtaptalk1425844630276.pngSezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-uploadfromtaptalk1425844650626.jpg

FC Red Star ✮✮✮✮AS Roma ✮✮
    Esmir Bulić likes this.

Pro munchen's Avatar

Protivnik je podjednako jak kao i ja. Iskreno sam zadovoljan rezultatom, nadam se da ću ga kući dobiti i proći dalje

Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg

Dreamer sanhO's Avatar
    Izvršena selekcija igrača za narednu sezonu. Pa ćemo vidjeti da li će momci moći donijeti još neki trofej u klubske vitrine.

Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-selekcija.jpg

Kup je krenuo sa stvarno neočekivanom pobjedom. Totalna dominacija. Nadamo se da ćemo ove godine srušiti neugodnu tradiciju, pa uspjeti proći dalje od plej off faze takmičenja.

Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-kupp.jpg
    Esmir Bulić likes this.
    Torpedo Sarajevo
    http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html

S 44; LVL 43

League winners: x19
    runners up: x7

Champions League winners :x5
    runners up: x2

Super League winner: 1x
    runners up: x1

Cup winners: x4

Runners up: x2

Triple crown: x1

Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!

Page 4 of 97 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast