ja ne znam sto se vi toliko zajebavate oko treniranja igraca kad ce vam doci neko sa kvalitetom tima 3 zvjezdice i zgazit vas koji recimo imate 5 igraca sa 7 zvjezdica .
Znam iz licnog primjera jer sam prosle sezone izbacio frajera koji je imao 10x jaci tim od mene i ja ga izbacio iz LP
Samo opusteno opustenoooo
Ovako?
@Paparelli
Igram jubilarnu (za mene) 30. sezonu na TE. Pošto sam dobrih +/-25 sezona igrao bez farmovanja, odlučio sam farmovati da vidim kako će viša kvaliteta (preko 10 skauta i nekoliko igrača od 7*) utjecati na moje rezultate. Najveći uspjeh sa farmovanjem bio je dupla kruna i 1/4 finale kupa (u jednoj sezoni). Najveći uspjeh bez farmovanja bio je osvajanje kupa, 2. mjesto u ligi i 3. u LP iako je bilo nekoliko duplih kruna (liga+lp) ali za mene je osvajanje kupa puno teže i važnije.
Ex top eleven player
Drago forumasi, FC Macva se definitivno povlaci iz igre ali ne i sa foruma :-) Resio sam da na kraju sezone nagradim najboljeg igraca sa jednim grbom ili sa dva dresa - ZVANICNA- :-) Taj najbolji igrac ce biti onaj koji bude imao najbolju gol razliku na kraju sezone a gleda se samo liga.
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Samo sto morate redovno da izbacujete tabele da ne bi bilo prevara i muljanja. Srecno svima
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
TRAZIM ML/AML 229Q 119-120 MIL VRIJEDNOST tokeni nisu problem HITNOOOOOOOOOO
Ex top eleven player