Hebem vam m**** u p,idioti jedni iz Nordeusa.Imam ubedjivo najbolji tim u Kupu i dzabe nemogu ga osvojiti pa da igram 100 sezona.Koliko trud a farmovanja i svega i dodje prosecna ekipa i posteno te nabije.Ide sad na blok kod mene m***** vam vasu lopovsku.Jedan igrac manje lopovi!
Hebem vam m**** u p,idioti jedni iz Nordeusa.Imam ubedjivo najbolji tim u Kupu i dzabe nemogu ga osvojiti pa da igram 100 sezona.Koliko trud a farmovanja i svega i dodje prosecna ekipa i posteno te nabije.Ide sad na blok kod mene m***** vam vasu lopovsku.Jedan igrac manje lopovi!
daj epao mojih saka bio bi odran ko onaj moje jacine sto sam ga izabcio iz kupa sa 8 golova ukupno
Lagano kod kuće, da stignemo drugoplasiranog... Igrali smo bez Edgara, sa 4 napadača (2 po krilima)... Igrač utakmice, najnoviji omladinac Zundo je spucao 3 komada, uz asistenciju... Noćas u 1:47 revanš u kupu...