[QUOTE=NTNK;337429][CENTER]Prvenstvo 14.kolo
Idemoooooo...
Svi su odigrali dobro...to je to...
Odosmo danas na +9
Kiks FK LOZANAC
kad god si ulazio u finale kupa osvajao si ali zato u ligi prvaka 50 50. koliko trofeja - dugo ti igras Top Eleven.
[QUOTE=NTNK;337429][CENTER]Prvenstvo 14.kolo
Idemoooooo...
Svi su odigrali dobro...to je to...
Odosmo danas na +9
Kiks FK LOZANAC
kad god si ulazio u finale kupa osvajao si ali zato u ligi prvaka 50 50. koliko trofeja - dugo ti igras Top Eleven.
Namestim sat na telefonu da me alarmira 10 minuta pre početka utakmice, ali ga ne uključim... i još mi prođe kroz glavu da ga, možda, nisam uključio... a onda opet, ma jesam sigurno... jesam k***c... Setim se sat vremena posle tekme... i trening rezervista mi je propao... U svakom slučaju dobili smo preokretom u drugom poluvremenu... Kur je već u 12. minutu povredio protivnika, dobio žuti i primamo gol posle slobodnjaka... U 53. minutu Kur se izjednačujućim golom iskupio za grešku u 1. poluvremenu... Pobedu od 2-1 donosi Gomes (a ko bi drugi) iz slobodnjaka u 63. minutu... I dalje smo prvi, iako je svih 6 timova sa vrha dobilo svoje utakmice...
Jubilarna 300. pobeda FK Partizan u svim takmičenjima!!!
Imali smo lagan zadatak u ligi, mada su neki rezervisti odigrali k'o p**ke (Dabić, Oprchal i Ahmad) protiv ovako lakog protivnika... da su bar šestice dobili, pa da im čovek oprosti... Borsi je spucao 4 komada danas, da malo popravi lošu formu koja ga prati od prošle sezone...
Al smo usli u rezultatsku krizu auuuuu
8 utakmica samo 2 pobjede , 3 remija 3 poraza (2 remija liga , 1 kup) , porazi (1 liga , 1 kup , 1 liga prvaka)
Zaredale teske utakmice u pm al opet smo prvi u ligi
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
KUP 1/4 - 1.utakmica
Sta je bre ovo covece,otvoreni prelomi,izlomljena kicma,polomljena rebra,nabijena korner zastavica u lobanju...
Dokle vise...
Promasen penal...ooooooo
joj nema nista gore od ovoga kad ti se vise igraca povrijedi
Jednom ja tako igram ligu prvaka povrijedi se protivniku igrac ja se pocnem radovati , kad prodje 5 minuta dupla povreda i to mi obojica stoperi , od tada kad se nekome povrijedi igrac ja pocnem da placem