Pobjeda u Ligi prvala
Slijedi dvoboj TITANA, veliki mec, definitivno finale prije finala, sutra ce biti izvjestaj
U ligi najveca pobjeda sezone sa miksanim sastavom
Pobjeda u Ligi prvala
Slijedi dvoboj TITANA, veliki mec, definitivno finale prije finala, sutra ce biti izvjestaj
U ligi najveca pobjeda sezone sa miksanim sastavom
Treniranje je gotovo, sta sam jamio sam jamio Ovo je tim koji ce se u cetvrtak u utakmici sezone boriti moguce je i za trostruku krunu..strasan tim ce biti nasuprot nasem i trebat ce mnogo srece da se ovo prodje, eventualno ce jos MC Iliev ici na 8 do cetvrtka i to je to.
Zao nam je sto AMR MR nismo digni na 7, iako je odlican igrac i jedan od najboljih ove sezone, jako lose napreduje pa je eto ostao skaut.
u ligi teska pobjeda protiv Marbo,decko igra samnom u LP-u
detalji,zadrzali smo prvo mjesto u ligi, a zbog Bayern-Porto prebacio sam na 00:01 svoju uzvrat tekmu LP-a
solidfna uvertira za uzvrat LP-a nocas.sutra u ligi sa VladaM united
VAMOSSSSSSSSSSSSSSSS
u LP glatkih 5-0 dugo smo lomili protivnika koji je opet crveni dobio
Last edited by vedran boca juniors; 04-21-2015 at 11:11 PM.
Liga nista novo a u ligi sampiona veliki uspeh za sada 1/4
FC Red Star ✮✮✮✮
Drugi je kiksnuo, sad je treći drugi, a mi bežimo 6 bodova... Borsi i Qiu su ćušnuli po 4 komada, a Curran i Jakšić po 2... Lustrinelli je skrivio penal i ocenjen je osmicom, iako smo ga zamenili na poluvremenu, a Biank koji je odbranio penal i Curran koji je dao dva gola su dobili sedmice... Pa ti sad ukapiraj sistem ocenjivanja u igri...
@PepG
Jbm ti font,kao da sam pijan,jedva sam procitao...daj sredi to