Liga: Pobeda... drzimo tu 3.poziciju plasman u LS je cilj Kup: Minimalan poraz ali mislim da mozemo dalje FC Red Star ✮✮✮✮
FC RED STAR http://facebook.com/Pepfcrs
Ne verujem kolko god da imas jak tim nadje se u kupu neki userko al boli me uvo Sad moram rezultat da jurim uzas
Last edited by AC Milan 21; 04-20-2015 at 08:07 PM.
Originally Posted by FC Prokuplje Ne verujem kolko god da imas jak tim nadje se u kupu neki userko al boli me uvo Sad moram rezultat da jurim uzas Nek i tebi neko junf/skalp uze
Originally Posted by Visionary S Nek i tebi neko junf/skalp uze hahaha jbg lepo si reko
Originally Posted by Visionary S Nek i tebi neko junf/skalp uze Ma okrece on to.......
Originally Posted by NTNK Ja sam preko PhotoBucket-a do sada upload 2000 slika i danas ste se vas dvojica nasli da me zezate... Opera-Options-Uninstal-Yes Ne znam ali od pocetka sezone ti pisem da ne vidim, ne vidim ni sad. Originally Posted by FC Prokuplje Nzm Ilok kako ne vidis evo ja ovde na operu ai na svaki pretrazivac sve se vidi mora di si nesto cackao xD haha A nisam, sve dakle sve drugo vidim, samo njegove slike ne
Sezona 27, Level 27 -19-7-1 NK Dunav Ilok - moj tim
Originally Posted by Aleksandar Ilok Ne znam ali od pocetka sezone ti pisem da ne vidim, ne vidim ni sad. A nisam, sve dakle sve drugo vidim, samo njegove slike ne Ma treba direct code da koristi, a ne IMG code... IMG code je za sajtove/forume gde nije dozvoljen HTML link...
Forum Rules