Results 1 to 10 of 1231
Like Tree3810Likes

Thread: Sezona 65 - 5.April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP t11_fan's Avatar
    Pitanje za one koji (često) kupuju službene pakete; postoji li neko određeno vrijeme (otprilike) kad budu na akciji (osim prije početka nove nogometne sezone kad klubovi dobiju kompletno nove garniture)? Htio bih si kupiti neki službeni paket, ali čekam akcijsku prodaju
    Ex top eleven player

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Pitanje za one koji (često) kupuju službene pakete; postoji li neko određeno vrijeme (otprilike) kad budu na akciji (osim prije početka nove nogometne sezone kad klubovi dobiju kompletno nove garniture)? Htio bih si kupiti neki službeni paket, ali čekam akcijsku prodaju
    ovako sto se tice popusta oni budu u slucaju isteka ugovora za postojece garniture i to par dana samo,sad kako neki klubovi ne mjenjaju cesto garniture tako nema cesto ni popusta iako po meni puno previse su skupe garniture i smatram da bi bilo ok stavit dvije opcije dakle ovako dres 85 dres 85 grb 150 pojedinacno je 320 tokena i da stave drugu opciju da odma sve to u paketu kupis za recimo 270 tokena pa ko voli nek izvoli

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    ...i da stave drugu opciju da odma sve to u paketu kupis za recimo 270 tokena pa ko voli nek izvoli
    Ako me dobro sjećanje služi, mislim da je postojala takva opcija, ali ranije, prije otprilike godinu i pol - 2 godine.
    Ex top eleven player