Bod sasvim dovoljan za novu titulu dva kola pre kraja
Titula u ligi je osigurana dva kola prije kraja..
Sutra u 10.12higramo finale Lige prvaka, pa tko moze neka dodje da navija
Mesa brate igramo brat bratu minimalno godinu dana istu ligu izuzev prosle sezone,meni ce bit zao ako ne prođes level jer falit ce mi nase tekme,ali ti obacajem ako ostanes ovaj lvl 43 a ja odem na 44 vjeruj ponavljat cu iduce sezone samo da opet skupa igramo jer liga bez tebe ,asmira i mene nije ista i nije mi zanimljiva
Čestitam svima na titulama, prije svih bratu Vedranu, ako meni ne ide bar ti udri
VAMOS BOCA
hvala brate idemo po duplu krunu ali cekam te za dve sezone danas moras pobjedit ako mislis proci level asmiru cu pustit,sranje je sto ne igram s tobom vise da i tebi pustim
Moj post je bio više komentar na postove mnogih koji besni zbog lošeg rezultata napišu da su završili sa T11 a onda posle par dana sve po starom kao da ništa nije bilo. Kao što si i ti pretpostavljam u maltene 4 godine igranja bio u iskušenju da batališ. Što se tiče nekih mojih komentara na tvoje postove koji kako kažeš "nemaju veze sa mozgom" prvo bilo ih je ne više od 5 i svi su koliko se sećam bili afirmativni i ni u jednom ti ja nisam delio savete. Btw, igram 11 sezonu i deseti nivo i imam 13 trofeja i trostruku tako da ne igram od juče ali slažem se nisam u tvom rangu što se tiče igračkog staža. Baš sam iznenađen tvojim stavom pogotovo što smo ti i ja veoma malo komunicirali.