Liga:
LŠ:
Koliko sam pratio super sam prošao![]()
Liga:
LŠ:
Koliko sam pratio super sam prošao![]()
Nema veze kvalitet sa ocenama, samo za učinak na terenu... Ne dobijaju igrači ocene na osnovu toga šta se od nih, po kvalitetu očekuje da odigraju, već kako su odigrali... E sad, što mi ne znamo kako su stvarno odigrali, to je druga priča... Vidimo samo da li su dali gol, asistirali ili promašili šansu, koliko su šansi stvorili za druge, kartone i tako to... Jedno 70% u stvari ne vidimo kako su igrali... Skoro sam imao utakmicu gde su dva napadača od 5* dala po 3 gola i imala po 3 asistencije... Jedan dobio ocenu 7, a drugi 9, pa ti sad znaj koji je to kriterijum...
Evo i mene :-)
Rasturanjeeee, 10 uzastopna titula
Zadovoljni smo, ali ostaje zal sto nismo sa Milanom igrali 1/4 a sa Lazom finale :-)
Sta reci za kup, mislim da smo bili kadri da ga osvojimo ali jbg ( vise srece sledece sezone ). Zato cestitamo Lazi na trofeju i Asmiru na 1/2.
Uprava FC Macve cestita svima na osvojenim trofejima i zeli puno uspeha u novoj sezoniiiiiiiii
P.S. predlazite kriterijume za nagradnu igru za sledecu sezonu, tamo gde se inace prijavljujete za nagradnu igru.
Idemooooooooooo
Last edited by Macva FC; 05-30-2015 at 02:57 PM.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Bravo Macva,idemoooooooo...![]()
Šaljite zelene bustere![]()
ovih plavih imam preko 300 ne služe mi ničemu
Svake sezone poslednja utakmica i jedan igrac mi se povredi ovaj put golman i to jedini![]()