Liga:
LŠ:
Koliko sam pratio super sam prošao
Liga:
LŠ:
Koliko sam pratio super sam prošao
Nema veze kvalitet sa ocenama, samo za učinak na terenu... Ne dobijaju igrači ocene na osnovu toga šta se od nih, po kvalitetu očekuje da odigraju, već kako su odigrali... E sad, što mi ne znamo kako su stvarno odigrali, to je druga priča... Vidimo samo da li su dali gol, asistirali ili promašili šansu, koliko su šansi stvorili za druge, kartone i tako to... Jedno 70% u stvari ne vidimo kako su igrali... Skoro sam imao utakmicu gde su dva napadača od 5* dala po 3 gola i imala po 3 asistencije... Jedan dobio ocenu 7, a drugi 9, pa ti sad znaj koji je to kriterijum...
Evo i mene :-)
Rasturanjeeee, 10 uzastopna titula
Zadovoljni smo, ali ostaje zal sto nismo sa Milanom igrali 1/4 a sa Lazom finale :-)
Sta reci za kup, mislim da smo bili kadri da ga osvojimo ali jbg ( vise srece sledece sezone ). Zato cestitamo Lazi na trofeju i Asmiru na 1/2.
Uprava FC Macve cestita svima na osvojenim trofejima i zeli puno uspeha u novoj sezoniiiiiiiii
P.S. predlazite kriterijume za nagradnu igru za sledecu sezonu, tamo gde se inace prijavljujete za nagradnu igru.
Idemooooooooooo
Last edited by Macva FC; 05-30-2015 at 02:57 PM.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Bravo Macva,idemoooooooo...
Šaljite zelene bustere ovih plavih imam preko 300 ne služe mi ničemu
Svake sezone poslednja utakmica i jedan igrac mi se povredi ovaj put golman i to jedini