jebem ti sve u koju situaciju sam se doveo da neznam sta bi igro koga stavit u igru koga na klupu pas mater
Prošle sezone ja isto nisam znao koga stavit, samo kod mene je bio problem što je većina kvalitetnih igrača bila van forme. Dio sam prodao ove sezone, neki su još ostali. Žao mi je prodat igrače za koje sam očekivao da će odraditi još neku sezonu u klubu ali su morali otići ranije zbog loših nastupa. U glavnom timu imam za prodati još 4 igrača od kojih je jedan došao kao slobodan igrač. Moram nadoknaditi nepotpisivanje mladih igrača od 0T (posljednja 2 nisam potpisao jer nije bilo mjesta u timu) i nekvalificiranje u LP iako sam ju osvojio
Najvažnije je da su svi moji timovi preživjeli prvu rundu kupa, transfere ću kompletirati postepeno.
Ex top eleven player
Uspesno prosli u 2 fazu kupa. Srecno svima![]()
Prodali smo dvojicu igrača za tokene, Jakšića za 5 i Storgaarda za 1...
Jakšić je doveden pre 3 sezone kao veliko pojačanje, ali se ispostavilo da je flop, samo 13 golova na 40 utakmica uz lošu prosečnu ocenu... Nakucao sam mu 1 na 1 specijalnost i neko se primio...
Storgaard je u klubu proveo 6 sezona i samo je na kraju 4. i početku 5. sezone imao blag pad forme, sve ostalo je odigrao veoma dobro...
![]()
Jutros na zrebu dobio sam dosta laku ligu,doduse ima dva eventualno tri tima koji mogu da budu nezgodni,ostali uglavnom neaktivni.
Liga sampiona: Jedan tim je tu negde moje jacine ostala dvojica nebi trebalo da bude tesko,cilj cevrtfinale.
Kup: Protivnik u drugom kolu po meri,cilj stici sto dalje.
Tim je skoro kompletno promenjen za nekih 20-ak tokena dovedeno je 13 igraca+2 slobodna za popunu budzeta.
Puno srece svima![]()