Slabe pripreme i onda se desi ovo ali dobro tek je pocetak
FC Red Star ✮✮✮✮✮
Slabe pripreme i onda se desi ovo ali dobro tek je pocetak
FC Red Star ✮✮✮✮✮
Liga je ove sezone užasno jaka, sve timovi sa skoro full 5* ekipama, a ima i jedan sa skautima... Biće čudo ako se plasiramo u viši rang... Prošle sezone smo na 28 utakmica primili 19 golova, a ove sezone već na 3 utakmice 7 golova...
Danas smo odigrali 3-3 protiv jednog od favorita... Borsi je dva puta pogađao sa bele tačke i asistirao Jacquetu za izjednačenje...
![]()
SEONA 25
I ove sezone smo odlucili da igramo u istoj garnituri kao i prosle.
Liga- U ligi smo najjaci i ocekujemo naslov, a i priliku odmah u 1.kolu da se osvetimo za poraz u cetvrtfinalu Lige prvaka od ekipe Shabhauzen.
U ligi prvaka smo najjaci u grupi i ocekujemo prvo mjesto, kasnije cemo vidjet..
U kupu smo prosli ekipu 3 levela jacu, veoma jak tim nase kvalitete.
Ali nas zato u daljnjoj rundi ceka tim koji je 4 levela veci, jaci za oko 7q od nas, iako je na svome levelu prosjecan tim, za nas ce vjerovatno biti nepremostiva prepreka.
Tim nam je skoro isti kao prosle sezone, prodali smo 2,3 igraca, jednog (Kohoutek) doveli. Zbog poznatih problema sa nedostatkom zelenih..a bome i nedostatka vremena, necemo moci trenirati igrace, pa sta bude bude.
![]()
Svakih par sezona, kao da nas obuzme neko ludilo, pa krenemo u ovakav poduhvat..i popusimo, ovaj put je otisao net bas u trenutku kad sam trebao ponuditi token..jbga..
![]()
gledam ovaj post i smejem se. kako bi reagovali igraci (van foruma) koji igraju sa 35 tokena po sezoni da vide ovo.
i meni se jednom desilo da sam poludeo i potrosio 35 tokena i nisam uzeo igraca jer je taj Vijetnamac bio ludji od mene. s tim sto moje ludilo dobija na tezini jer se to desilo na pocetku igranja kada nisam znao za farmovanje. bio neki AMC sa spec nap. iz senke - kao bicu sa njim zajeban u napadu. ha ha ha..
Prvenstvo 1.kolo
Pocinje sex...idemooooo
Liga Sampiona - 1.kolo
Poceo je sex...
U 89 min smo primili gol,nismo pratili mec...