Pozdrav svima,ne mogu da stignem od posla da objavljujem kao prije
Liga-1 mjesto
LŠ-polufinale
Kup-četvrtfinale
Solidna sezona,ekipa sretno u novoj sezoni,poranite po igrače sutra hehe
Čestitam svima na osvojenim trofejima,živjeli.....![]()
Izbacis Bajern u 1/2 pa izgubis finale... steta za Klopa
U 05:00 krece nova sezona.Budimo se oko 7,preuzimamo novi klub lvl 1,imacemo oko milion dolara,za 4-5 igraca dovoljno.Cilj u prvoj sezoni:kup i liga.Mislim da mozemo tooo.Idemooooooooo!!!
Kraj sezone i za FK Partizan, nismo se plasirali u LŠ u direktnom dvoboju sa 4-plasiranim... Vodili smo 1-0, kad sam ušao u igru u 56. minutu, a onda za dva minuta, u 57. i 58. minutu preokretkakva trolčina... Uspeli smo da postignemo pogodak do kraja za 2-2, ali je to nedovoljno za LŠ... Previše nerešenih rezultata u sezoni, čak 7, nas je koštalo poljeg plasmana, možda i titule...
Peti u ligi, ispali u pretkolu kupa i grupnoj fazi LŠ...
Borsi je u poslednjem kolu izgubio titulu najboljeg strelca lige (prvi je dao het-trik u poslednjoj utakmici, treći gol u 90. minutu)... Nešto ranije je izgubio i titulu najboljeg asistenta od istog igrača, ali se ne može očekivati od igrača sa 4* da bude najbolji u svemu... Ostao je najbolji po prosečnoj oceni 8.20
![]()
Učinak igrača na kraju sezone... Borsi 4* je odigrao najbolju sezonu do sada i približio se na samo 3 gola od najboljeg strelca kluba Djogovića... Dodao sam mu i novu poziciju, napadač, kao nagradu za sve što je postigao u klubu... Štoper Bobrowski je bio fantastičan u odbrani, a i štoper Lustrinelli je, posle loše prve dve sezone, odigrao odlično... Prinudno kupljeni napadač Yudinkov je bio fantastičan na početku (18 utakmica, 18 golova), ali je drastično pao u drugom delu, krunisavši to ocenom 5 (12 utakmica, 2 gola)... Napadač Nwoko je odigrao dobru sezonu, za razliku od prve dve (16 golova i 8 asistencija, na 20 utakmica u ligi)... Novi golman Stanley se pokazao kao odličan (4 osmice na 9 utakmica)... Užasno su podbacili novajlije Krupa i Khalifa, kao i omladinac Schwengle (10 šestica i 5 sedmica na 15 utakmica)... Dvi igraju na DMC poziciji...
![]()
Moju sezonu ukratko opisuju narodne mudrosti kao što su no pejn no gejn, kolko para tolko muzike.... 4 kluba 0 trofeja![]()
Ništa čudno s obzirom da sam ove sezone gledao manje od 10 utakmica. Osim toga, nisam prodavao tokom sezone igrače loše forme i kupovao nove (što inače radim) pa je i to utjecalo na rezultate, iako je nekoliko dana pred kraj sezone stanje bilo puno bolje. Glavni tim je sezonu završio kao viceprvak što je znatno bolje od prethodnog 5. mjesta. Klub se ponovo vraća u LP, glupo mi je pravilo da osvajač LP ne igra sljedeće sezone LP pa nisam imao priliku da obranim trofej. Sljedeće sezone će biti financijski pakao, nivo je visok, već sad sam primjetio da mi se budžet smanjuje igrajući isključivo ligaške utakmice.
Celtic je 3, nije prošao grupu LP. Klasična priča; imam dovoljno tokena i novca u svakom od klubova, nemam vremena, a ni volje. Nema nekih TE novosti da mi daju elana pa postepeno smanjujem interes za ovom igrom.
Clermont je bio u utrci za naslov, na kraju sezone je 2x poražen i samo gol razlika ga je zadržala na 4. mjestu. Velika šteta jer je klub stvarno imao priliku za odličnu sezonu s obzirom da je i u kupu i u LP izbačen u 1/4 finala (na nekom od prijašnjih postova nisam točno napisao, eto ispravak)
FC Shakhtar je unatoč najmanjem broju promjena igračkog kadra bio među najkvalitetnijim timovima lige, sezonu završava na 4. mjestu koje je nekom srećom došlo nakon kiksa tada 4., sad 5. tima lige (koji ima jake 4*). Prvak te lige ima skautsku kvalitetu, 2. i 3. imaju jake 3*, 4* i 5* imaju jake 4* - eto kako TE nekad iznenadi. Da se vratim na moj tim, igrači koji su nekad bili neupitan dio najjače postave pali su u formi i ove sezone su dosta loše odigrali.
Osim Clermonta u 1/4 finalu kupa, ostali timovi su ispali u 2. rundi.
Strategija za sljedeću sezonu ne postoji; ako bude sreće s aukcijama, zamijenit ću igrača koliko mogu, a možda bi prepustio Šahtar nekom drugom da ga vodi.
Ex top eleven player