To sam ja probao sa Šahtarom, skupljao slobodne igrače tokom sezone i pred kraj smanjio kvalitetu. Kad je počela nova, pokupovao sam igrače od 5* tako da je moj tim bio jači od ostalih u kupu za Q5-10 (1-2*). Međutim, kao što to uvijek bude, nordeus me sj€bo, istrolovali me pa sam ispao negdje u 1/8 ili 1/4 finala, ne sjećam se točno. Mislio sam ove sezone ponoviti tu strategiju za sljedeću (tim bolje ako kupim i istreniram mlade igrače). U Šahtaru imam puno igrača kojima ističe ugovor, a planiram ih prodati pa bi mi trebalo vremena (kojeg nemam) da ih zamjenim...
Ljudi pošto nemam puno slobodnog vremena, ovim putem pozivam aktivnije forumaše (ako ih je briga uopće ) da reanimiraju temu s umirovljenim igračima. Eto nekidan je bio Bergkampov rođendan a nisam objavio... Kome je dosadno neka (ponovo) pogleda neku kompilaciju njegovih golova i poteza, toga se vrijedi prisjetiti, a malo koji napadač danas se može porediti s njim.
Inače moji klubovi su prilično otužni ove sezone pošto ne pratim utakmice, biti će čudo ako 1 od 3 prođe grupu LP, nekim čudom jedan klub je još opstao u kupu (Clermont ili Celtic, ne pamtim ni sam ). Forma je šarena, u zadnja 2 dana sam uspio nešta i kupiti za Celtic i Clermont, Šahtar je na čekanju, glavni tim je dobio 2 slobodna igrača koja vjerojatno neću uspjeti prodati do početka nove sezone (jbg šugav server)