To sam ja probao sa Šahtarom, skupljao slobodne igrače tokom sezone i pred kraj smanjio kvalitetu. Kad je počela nova, pokupovao sam igrače od 5* tako da je moj tim bio jači od ostalih u kupu za Q5-10 (1-2*).Međutim, kao što to uvijek bude, nordeus me sj€bo, istrolovali me
pa sam ispao negdje u 1/8 ili 1/4 finala, ne sjećam se točno. Mislio sam ove sezone ponoviti tu strategiju za sljedeću (tim bolje ako kupim i istreniram mlade igrače). U Šahtaru imam puno igrača kojima ističe ugovor, a planiram ih prodati pa bi mi trebalo vremena (kojeg nemam) da ih zamjenim...
Ljudi pošto nemam puno slobodnog vremena, ovim putem pozivam aktivnije forumaše (ako ih je briga uopće) da reanimiraju temu s umirovljenim igračima. Eto nekidan je bio Bergkampov rođendan a nisam objavio...
Kome je dosadno neka (ponovo) pogleda neku kompilaciju njegovih golova i poteza, toga se vrijedi prisjetiti, a malo koji napadač danas se može porediti s njim.
Inače moji klubovi su prilično otužni ove sezone pošto ne pratim utakmice, biti će čudo ako 1 od 3 prođe grupu LP, nekim čudom jedan klub je još opstao u kupu (Clermont ili Celtic, ne pamtim ni sam). Forma je šarena, u zadnja 2 dana sam uspio nešta i kupiti za Celtic i Clermont, Šahtar je na čekanju, glavni tim je dobio 2 slobodna igrača koja vjerojatno neću uspjeti prodati do početka nove sezone (jbg šugav server)