mozes kupit igraca na pregovorima samo do 5* da je kad ti gledas dakle ako si 4 lvl mozes kupit igraca 5 lvl ako je njemu taj igrac 4*,sa 6-og lvla ako je 3* i to je to ako me kuzis dakle nemos kupit sa 5-og lvla igraca 5* jer tebi na 4-om lvlu on je skaut a njih nemos na pregovore uzet
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Ispali smo iz kupa
FC Red Star ✮✮✮✮✮
Liga : Pobjeda 0:4
KUP :
Nakon poraza u prvoj utakmici na domacem terenu 1:3 , u uzvratnoj utakmici nasi igraci su priredili iznenadenje protivniku i sa 4 gola u njihovom mrezi (novajlija Sanchez u prvoj utakmici za ekipu gol i asistencija) osigurali prolaz dalje .
Iako sam izjavio da mi je ove sezone bitno samo da u kupu što dalje odem, ipak nisam se nadao da ću u ligi ovako nisko pasti. Nisam kupovao igrače za prvu postavu, ostavio sam da igraju igrači od prošle sezone, samo sam kupio 4 rezerve za 4 tokena. Možda me zato NORDEUS kažnjava jer sam im zarobio tokene, al nema veze, nastavljamo dalje. Možda je i vrijeme da nakon 43 sezone bez ponavljanja levela jednom i padnemo ligu.