Page 32 of 113 FirstFirst ... 2230313233344282 ... LastLast
Results 311 to 320 of 1160
Like Tree2364Likes

Thread: Sezona 66 - 03.Maj - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Macva FC's Avatar
    Ali 2 direktna crvena da dobijem, aaaaaaaa majmuniiiiiii

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Famous Top El's Avatar
    Gledao sam i neverujem kod mene je bio neki bag 2 crvena i 3-1 za njega....................

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Gledao sam i neverujem kod mene je bio neki bag 2 crvena i 3-1 za njega....................
    Ali cista namestaljka, ako sam ista naucio do sada sto se ove igrice tice, to je ta njihova klasicna namestaljka. 2, 3 gola u prvim minutama utakmice i posle nista, samo se ceka kraj. Tako su me sjebali pre neku sezonu u finalu LS, vodio 4:1 na poluvremu i onda pocetak drugog 4 gola za 10-15 min i kraj. A bio je slabiji id mene za 10 skilova. Seranje iz Nordeusa

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Ali cista namestaljka, ako sam ista naucio do sada sto se ove igrice tice, to je ta njihova klasicna namestaljka. 2, 3 gola u prvim minutama utakmice i posle nista, samo se ceka kraj. Tako su me sjebali pre neku sezonu u finalu LS, vodio 4:1 na poluvremu i onda pocetak drugog 4 gola za 10-15 min i kraj. A bio je slabiji id mene za 10 skilova. Seranje iz Nordeusa

Idemooooooooooo
    Imao sam ja par slucajeva na drugom profilu koji je na svetskom serveru i tacno se vidi da je namestaljka lik je dosta slabi ali kad Nordeus odredi da ispadas to ti je to nepomazu ni formacije a bio dosta slabi jedno 7Q sigurno i lik me odvali u prvoj 4-0 u drugoj 4-1.A u ifru nije usao mesec dana.................................

Apprentice
    http://i.imgur.com/h3yb0Mu.png

Moze li ovako sa ovim strelicama ?

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    A sta reci nakon ovakvog poraza..hrabro smo se drzali, bili blizu iznenadjenja protiv puno jaceg.. ali nije islo..nece nas sreca pa to ti je..

U ligi pobjeda protiv do danas prvog i to bez vecih problema...preuzeli smo vrh ljestvice

Sezona 27, Level 27

Pro PepG's Avatar
    Liga:

Proradio napad konacno... odbrana sigurna i dalje

FC Red Star ✮✮✮✮✮

VIP
    Da sumiramo današnji dan...

Belgrade United je u ligi jedva dobio pretposlednju ekipu sa 2-0 golovima Edgara... U kupu smo odigrali nerešeno 1-1, gol je postigao Čurguz i to nam je, posle pobede u gostima 3-2, bilo dovoljno za prolaz dalje...

Celtic 1888 je prvo izgubio utakmicu u ligi 0-2 od ekipe približnog kvaliteta... Kada prvi šut u okvir gola uputite tek u 80 i nekom minutu, ne možete očekivati dobar rezultata... Samo dva igrača su trenutno u formi, svi ostali k***c... U kupu smo prepustili prolaz dalje ekipi protiv koje smo odigrali 2-2 u gostima, bilo je 1-3 (nemam fond igrača za dve utakmice dnevno, a i kratak sam sa zelenim koferima)...

FK Partizan je odigrao utakmicu dana u gostima kod znatno jače ekipe... U prvom poluvremenu je bilo izjednačeno po broju šansi, ali je protivnik svoje iskoristio... Pošto nam nije išlo dugim loptama, na kontre po krilima, u drugom poluvremenu prelazimo na igru kratkih pasova kroz sredinu i tu nastaje totalna dominacija po broju šansi, ali nažalost većina je bila neiskorišćena... Svaki od 3 napadača je najmanje jednom izlazio sam pred golmana i mašio ceo gol... Na kraju su mi povredili igrača utakmice na 6 dana...

Sezona 66 - 03.Maj - Kako Vam ide?-51.jpg
    Sezona 66 - 03.Maj - Kako Vam ide?-52.jpg
    Sezona 66 - 03.Maj - Kako Vam ide?-53.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    MNK KASKADA level 8

LIGA TABELA:

EKIPA:

Page 32 of 113 FirstFirst ... 2230313233344282 ... LastLast