http://i.imgur.com/h3yb0Mu.png
Moze li ovako sa ovim strelicama ?
Imao sam ja par slucajeva na drugom profilu koji je na svetskom serveru i tacno se vidi da je namestaljka lik je dosta slabi ali kad Nordeus odredi da ispadas to ti je to nepomazu ni formacije a bio dosta slabi jedno 7Q sigurno i lik me odvali u prvoj 4-0 u drugoj 4-1.A u ifru nije usao mesec dana.................................
ma nije mi bas laka liga,na 40+ levelima nema lagane evo ti primjerice LP ujutro igram sa likom 44 lvl,prosle sezone u ligi sam 5-6 neresenih imao na ruku mi je islo sto protivnici nemaju jaku klupu kao ja pa mi je lakse nadalje unutar 3-4 kvalitete su nam bili prvi timovi i bilo je drame,a bit ce i ove na ovim visokim levelima nije toliko presudan kvalitet prve postave koliko duzina klupe i taktika,na malom levelima dovoljno 5* igraci a da ne spominjem sta bi bilo da imas 11 skauta na recimo 11-om lvlu
naravno ne ljutim se ja ali znam da sam jak i dobar iskusan i to sve ali ako random ne zeli da uzmes naslov mos imat ti sve igrace sa 9* i nasapunjat ce te neki kokosar sa 4* prosjek tima
mozes kupit igraca na pregovorima samo do 5* da je kad ti gledas dakle ako si 4 lvl mozes kupit igraca 5 lvl ako je njemu taj igrac 4*,sa 6-og lvla ako je 3* i to je to ako me kuzis dakle nemos kupit sa 5-og lvla igraca 5* jer tebi na 4-om lvlu on je skaut a njih nemos na pregovore uzet
A sta reci nakon ovakvog poraza..hrabro smo se drzali, bili blizu iznenadjenja protiv puno jaceg.. ali nije islo..nece nas sreca pa to ti je..
U ligi pobjeda protiv do danas prvog i to bez vecih problema...preuzeli smo vrh ljestvice
Liga:
Proradio napad konacno... odbrana sigurna i dalje
FC Red Star ✮✮✮✮✮
Taman sam hteo da kmecim na forumu zbog trola Nordeusa ali sad kad vide tvoju muku... Naime, ja sam prosao u kupu a onda izgubio u prvenstvu od slabijeg i pored 10 suteva u okvir gola izgubio 1:0. ali ispade bolje tako nego obrnuto. U prvenstvu bar covek ima celu sezonu da se izvadi ali u kupu... jebiga druze.