Ljubomorne duše kralju,takvi su najgori,zavide na uspjehu i prijave,i poslije dobiješ ban,samo nije ok što si objavljivao po grupama na fb,tamo ima svakakvih....![]()
Ljubomorne duše kralju,takvi su najgori,zavide na uspjehu i prijave,i poslije dobiješ ban,samo nije ok što si objavljivao po grupama na fb,tamo ima svakakvih....![]()
Liga ide odlično za sada...
LŠ igrali smo sa kombinovanim sastavom,čak 4 igrača su mi imali suspenziju,neočekivan poraz...
![]()
Veca ba sta se nerviras , znam ja sve razumijem te nisi ulozio 2 eura nego 2k , jebo ga igrica nemoj zbog nje zivce gubit . Ako se moze sta uradit pokusaj ako ne jebaji ga vidis da je ovo postalo presmijesno i prezalosno vise . Proslu sezonu sam imao niz od 20 utakmica bez poraza i odjednom se desilo da moji igraci fulaju 10 sansi 1v1 i ja zavrsim 4 , a mogao osvojiti triplu............................................ .............................................. a i ja kenjam previseeeeeee
Hocemo da se Veci vrati ekipaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
VECA SVI SMO UZ TEBE NE DAJ SE LEGENDO NASA !! DOK JE TEBE BIT CE I NAS
Sutra svi bojkot nemoj da bi ko odigrao koju utakmicu , solidarisemo se sa bratom
KO IZDA , PIZDAAAAAAA
Last edited by Paparelli; 05-11-2015 at 07:16 PM.
kakav si ti car odma mi je lakse ma krecem od nule slozit cu jos zesci tim nego Boca sto je bila
" sto me ne ubije ojaca me "
vamossssssssssssssssssssssssss
prvi skaut je vec tu ima da slozim svemirski tim kroz 2-3 sezone,ako me banaju slozit cu novi...nemogu oni mene toliko puta banat koliko puta ja mogu slozit bolestan tim
Last edited by vedran boca juniors; 05-11-2015 at 07:55 PM.
Pobjeda u ligi
I u ligi prvaka
![]()
hahaha joj ironije , ja danas kenjam po nordeusu i veceras izgubim od frajera kome brani napadachahahahha e na sta ova igrica spade