imam predlog za tebe: kad ti se vec dogodilo da su ti uzeli ekipu, da li da sada krenes da igras bez ikakve pomoci.
jer ako stvarno kreces od nule ( nivo 1) mozes da iskoristis svoje ogromno iskustvo i mozda ti bude veoma zanimljivo vodjenje ekipe.
jer ti bi u odnosu na ove sto tek pocinju bio u ogromnoj prednosti ( formacija, taktika, kupovina igraca ujutru itd. itd.)
Ali, naravno sve ovo gubi smisao ako neko iz tvoje lige farmuje... samo predlog :-)
Vedrane...
Evo imena za novi tim:
NTNK United VI
Mozes biti moja filijala...
NMBKEMP United Ne mozete me banovati koliko ekipa mogu promeniti
Ili Farm United
@Vedran
Ako hoćeš 3x krunu sljedeće sezone ne pretjeruj s kvalitetom ove zbog kupa, iako to ne mora ništa značit. Sa Šahtarom sam namjestio jedne sezone (na nivou 3) da imam protivnike kvalitete 20-25 (3*), moj tim je imao 30.x (5*) i ispao od neaktivnog tima od 3*
S druge strane ako ti kup ništa ne znači možeš imati i 7*+ tim iako je moje mišljenje da nema potrebe za tim na nižim nivoima
Ex top eleven player
Izgubili smo juče kod kuće u LŠ i tako šanse za prolaz dalje sveli na minimum... Promašili smo zicere za 1-0, pa za 1-1... Džabe je Biank branio dobro, Bobrowski bio odličan u odbrani, a Jacquet dobar u veznom redu, kad su zvezdice u napadu sve promašivale... A protivnik tri gola iz tri šuta sa distance...
NNKTE11, moj predlog za Vedrans
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО