Pobjeda u ligi
Pobjeda i u ligi prvaka
![]()
Pobjeda u ligi
Pobjeda i u ligi prvaka
![]()
Ono po meni nije trebo sudit kao penal...ajmo JUVEEEEE
Barselona- R. Madrid, finaleeeee
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Koja je pi*kica onaj Ronaldo... samo što nije zaplak'o, kad je upropastio kontru za 2-0...
gooooooooollll bravo Juve
Sinisa ja ti se ispricavam ovim putem ako sam te uvrijedio nije mi bila namjera nikog Srpske nacionalnosti niti navijaca Zvezde uvrijedit ali to je dio povijesti i kako je bilo,nismo ni ti ni ja a ni tadasnji igraci tome krivi eto izvinjavam se jos jednom svima ako sam vas uvrijedio nije mi to bila namjera a ako cemo tako onda ni komentiranje Real-Juve nije ovdje mjesto jer ni to nema veze sa top11,ali ok ako sam vas uvrijedio neka obrisu post i ok
AAAA Kako mi je dragoooo, Buffon car, Pirlo..zasluzili su ovo
Dve lagane pobede danas i stanje na tabelama zadovoljavajuce za sad
FC Red Star ✮✮✮✮✮
E, ovako se delje boranija... Prvoplasirani, koji je u prvih osam kola imao 8 pobeda i samo dva primljena gola, sada je za poluvreme primio četiri... Tri gola su pala posle kornera (desni bek Djalma je umuvao 2, a levi bek Pak treći gol)... Četvrti gol je solo akcija trostrukog asistenta Edgara... Tek da učinimo ligu zanimljivijom... Ovo je slađe od osvajanja titule...
![]()
Pominjanje necega ovde na sta ne gledamo isto i gde svako ima svoju verziju dogadjaja moze dovesti samo do bespotrebne polemike gde se necemo sloziti nikad i to "tako je bilo" moze biti samo necije misljenje a nikako nametanje nekome ovde, zato je molba da batalimo te teske teme jer nismo zbog toga ovde
FC Red Star ✮✮✮✮✮