Laganica....
Originally Posted by Aleksandar Ilok I prodas ga za sezonu dvije.. zar ne.. A kad ih dignes na 7,8 pa nadogradjujes... a kad ga dignes na 7-8* onda se nađe ljubomorni debil koji te prijavi da koristis hack pa ti treniraj
Originally Posted by Macva FC Ispali u kvalifikacijama Idemooooooooooo ja bi na tvom mjestu plakao kad vidim koje ekipe su u polufinalu kupa,od ove 4 momcadi tri su moje musterije Bulevar,lizard's i Rankos
Originally Posted by vedran boca juniors a kad ga dignes na 7-8* onda se nađe ljubomorni debil koji te prijavi da koristis hack pa ti treniraj znaci ne verujes u zvanicnu verziju da te je prijavio "Supersonic ads"? :-)
za ovo traze 30 tokena?!?! wtf?
Originally Posted by vedran boca juniors ja bi na tvom mjestu plakao kad vidim koje ekipe su u polufinalu kupa,od ove 4 momcadi tri su moje musterije Bulevar,lizard's i Rankos Evo placemmmmmmmm Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
upravo obnovio ugovore igracima. :-( ojadise me sa jednokratnim bonusima... a tek sa povecanjem plate.
Moji ugovori obnovljeni neki dan, sve u svemu veliki budžet imamo na kraju sezone Porez plaćen uredno
Sezona 27, Level 27 -19-7-1 NK Dunav Ilok - moj tim
Pobedaaaaaaaaaa..........................protiv nekog opasnog
Forum Rules