Evo i mene malo...jučer prvi poraz u ligi,lš jedva smo izvukli remi kod kuće,nadam se boljoj igri u revanšu sutra...danas liga pobjeda..
![]()
Porazom od 2-plasiranog smo ispali iz iz dalje trke za titulu, jer je malo verovatno da će prvi kiksnuti dva puta u poslednja 4 kola... Držali smo se do 75. minuta, a onda, posle primljenog gola promašili zicer za 1-1... Usledila je kazna u 84. minutu i to je to... Ne žalimo mnogo, protivnik je mnogo jači i za razliku od prvog dela sezone (2-2), u boljoj formi... Jedina dva poraza smo doživeli od prve dve ekipe u drugom delu sezone, ali nas skupo koštaju kiksevi protiv boranije (6 nerešenih)...
![]()
Povecali smo prednost jos malo i novi pehar je tu
Kapitenski
Izvinjavam se necu vise na kineskom jbt
![]()
Danas neresena sa duplo slabijim protivnikom...Al ipak smo povecali prednost za 2 boda posto je drugi izgubio.Bice bolje![]()
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
ja osobno ako imam neki problem vezan za igru pa pisem supportu ali ne nasem nego engleski jezik odma i fino unutar 5 sati od slanja dobijem odgovor,danas sam uocio tj.prije pola sata da mi uopce ne dodaje pobjede-poraze najduzi niz i to sad sam skuzio da mi vec dobra 3 dana stoji ovako
u ligi smo osli na 12 prednosti i rastereceno cekamo uzvrat LP branimo 3-2 pobjedu sa Bombonere
Novi remi danas, i ponovno nam je bod donio napadac sa 2 zvijezdice...
![]()