Evo i mene malo...jučer prvi poraz u ligi,lš jedva smo izvukli remi kod kuće,nadam se boljoj igri u revanšu sutra...danas liga pobjeda..
Porazom od 2-plasiranog smo ispali iz iz dalje trke za titulu, jer je malo verovatno da će prvi kiksnuti dva puta u poslednja 4 kola... Držali smo se do 75. minuta, a onda, posle primljenog gola promašili zicer za 1-1... Usledila je kazna u 84. minutu i to je to... Ne žalimo mnogo, protivnik je mnogo jači i za razliku od prvog dela sezone (2-2), u boljoj formi... Jedina dva poraza smo doživeli od prve dve ekipe u drugom delu sezone, ali nas skupo koštaju kiksevi protiv boranije (6 nerešenih)...
Povecali smo prednost jos malo i novi pehar je tu
Kapitenski
Izvinjavam se necu vise na kineskom jbt
Danas neresena sa duplo slabijim protivnikom...Al ipak smo povecali prednost za 2 boda posto je drugi izgubio.Bice bolje
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
ja osobno ako imam neki problem vezan za igru pa pisem supportu ali ne nasem nego engleski jezik odma i fino unutar 5 sati od slanja dobijem odgovor,danas sam uocio tj.prije pola sata da mi uopce ne dodaje pobjede-poraze najduzi niz i to sad sam skuzio da mi vec dobra 3 dana stoji ovako
u ligi smo osli na 12 prednosti i rastereceno cekamo uzvrat LP branimo 3-2 pobjedu sa Bombonere
Novi remi danas, i ponovno nam je bod donio napadac sa 2 zvijezdice...