Nema veze kvalitet sa ocenama, samo za učinak na terenu... Ne dobijaju igrači ocene na osnovu toga šta se od nih, po kvalitetu očekuje da odigraju, već kako su odigrali... E sad, što mi ne znamo kako su stvarno odigrali, to je druga priča... Vidimo samo da li su dali gol, asistirali ili promašili šansu, koliko su šansi stvorili za druge, kartone i tako to... Jedno 70% u stvari ne vidimo kako su igrali... Skoro sam imao utakmicu gde su dva napadača od 5* dala po 3 gola i imala po 3 asistencije... Jedan dobio ocenu 7, a drugi 9, pa ti sad znaj koji je to kriterijum...
Zino nabijas komplekse Nerki polako ali sigurno hahah,po meni tvoja liga je najjaca na igrici trenutno,najjaci timovi i ti sa takom lakocom pometes to sve i uzimas trostruku ko dobar dan pod normalno kao ja duplu ali meni puno slabije do ove sezone bar u LP bilo,ove sezone sam izbacio 3 tima sa veceg levela ali kod tebe je svako kolio derbi i zato kapa do poda
Sezona završena za naš tim.
Ligu smo izdominirali i sasvim zasluženo osvojili novu, našu petu titulu.
Sutra zakazana velika proslava i podizanje trofeja.
I ove godine najveće zasluge za dobre igre našeg tima snosi naš najbolji igrač Leon Benko, i to četvrtu sezonu za redom.
U Ligi Šampiona smo ispali u četvrtfinalu, 2:1 i 0:0, što je možemo reći razočarenje,
s obzirom da smo do te prve četvrtfinalne utakmice imali sve pobjede u ovoj sezoni LŠ.
U Kupu smo se dosta rano oprostili od takmičenja, tačnije kvalifikacijama.
Kup je svakako lutrija, a nas je izbacila ekipa koja je igrala i finale (izgubili na penale).
Nekih 5-6 igrača će napustiti tim u narednim danima, a nadamo se da sa isto toliko kvalitetnih pojačanja, naredna sezona može biti još bolja od prethodne.
Narednu sezonu igramo u slijedećoj garnituri:
Uprava kluba Torpedo Sarajevo, zajedno sa vlasnikom, čestita svima koji su ove sezone osvajali trofeje i želi da budu tako uspješni i u narednoj sezoni!
Last edited by sanhO; 05-30-2015 at 01:17 PM.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Jedan od gorih timova lige ali tim koji je zakinuo sve vece timove ...
Nazalost danas nas je kostao titule, zadnje kolo!
Auuuuuuuuu
Kakva sezona
Titulu odnosimo ispred nosa svima
Ahahahahaha
Bili smo 1. cele sezone ali se zakuvalo 5-6 kola pred kraj