Last edited by Steppenwolf; 05-29-2015 at 09:19 PM.
Cestitke i od mene svima koji su nesto osvojili ove sezone i da sledece osvojite svi TROSTRUKE!
Nemam nerava da ustajem ujutru i jurim nordgene, a nemam ni resursa da ih budžim... Budžio sam neke igrače i nikad ništa od njih nije bilo, bolje su igrali nebudženi sa dve zvezdice (prošle sezone štoper McShane 2*, drugi po proseku ocena, 7.36... samo je Gomes bio bolji sa 8.11)
Uprava kluba NTNK United cestita svima na osvojenim trofejima ove sezone...
Nadamo se da ci nasa vitrina biti bogatija za 1
@Aleksandar Ilok Ako ti još kažem da mi je drugi strelac u ekipi ove sezone MC McConnell sa 14 golova, pored živih veznjaka, po jednog sa 6, 5, 4 i 3 zvezdice i ML sa 4 zvezdice, a da ne pričam o napadačima od 5 i 4 zvezdice... Nego je malo upao u lošu formu u poslednjih par utakmica, pa se sušio u finalu... a nije mogao da se sastavi sa loptom dok je imao 4 zvezdice... Bitno je iskoristiti momentum kad ti je igrač u formi i dati mu šansu, pa makar imao 2 zvezdice...
Zato ja igram konstanto s 5* i nekad s 4*; iako nemam prednost u kvaliteti, lako rotiram takve igrače, prodam ih ako imaju lošu formu ili tešku ozljedu a nemam crvenih, kupim druge. Sa igračima od 6* i 7* sam imao prednost u kvaliteti, ali i ozbiljne brige kako da nadoknadim lošu formu takvih igrača, jer ako bih prodao takve morao bih trošiti puno paketa i vremena (još dok je trening bio vremenski ograničen). Imam u Clermontu napadača (mogli ste ga vidjet u zadnjem postu) od 5* koji ubija, teško tko ga može zamijenit, čak ni oni od 7* nisu imali takve statistike.
Ex top eleven player