Ma ja se ne jebem sa tim smanjivanjem kvalitete , ionako mi svake sezone dodje napusten tim sa veceg levela , prvo sto kup nije vrijedan tolike zajebancije oko njega jer su im nagrade presmijesne , drugo ne znam sta je drugo
u ligi pobjeda 4-0 pao je do danas vodeci u ligi
sutra sa TRAVNIK u gostima
Trajalo je od pocetka do 3 godine...znaci pre 2 godine je prestalo...
U početnim sezonama je bio manjak timova na višim levelima, pa su uvijek mene gurali tamo sa mnogo jačima iako sam imao ekipu na 4-5*. Do sezone 39 nisam imao ni jednog igrača na 7*, nisam bio aktivan u igri do sezone 31 level 31 i do te sezone nisam imao ni prijatelja kojim bi slao i primao poklone osim facebook prijatelja koji su 100% neaktivni. Tada me na facebook pozvao Asmir Nuhanović / Bulevar FC sa idejom zajedničke lige, koja se meni svidjela, trebalo je da se izdodajemo u prijatelje na facebooku. Naredne sezone 32 upao sam u ligu sa Bulevarom i Boca Juniors / Vedran (preuzeo klub od mog najtežeg protivnika u 31 sezoni - Igora Gulića) koji me ubacio u facebook grupu Menadžeri i od tada mi je igra postala 500% interesantnija. Formirali smo tada i naš facebook chat gdje se dopisujemo svaki dan i razmjenjujemo ideje. Još da dodam da otkako sam i ovdje aktivan zahvaljujuci prije svih Vedranu (on mi je pomogao i objasnio kako sta da radim). Ovdje sam i zbog ostalih dragih ljudi da ih ne nabrajam prepoznaće se i bez toga. Sve u svemu to sa smanjivanjem kvaliteta nisam znao do prije neku sezonu (ranije su bila neka druga pravila), u sezoni 38 sam snizio kvalitet i dobio solidan ne mnogo jači kup, ali kad sam baksuz i odmah na najtežeg protivnika naletim, a nisam kupio pojačanja jer su raritet kvalitetni igrači još od sezone 35 kad su nesto mijenjali oko transfer liste. Ove sezone sam snizio kvalitet i opet sam završio u kupu gdje nemam teoretske šanse da osvojim jer su svi aktivni menadžeri na višim levelima, da nisu aktivni davno bi ih pretekao jer sam na 3 levela od vrha a tamo je situacija gadna jer tamo klubovi sa 9* i više čak jer kvalitet pojedinih igrača je na 10* iako ne postoji ta 10-ta *. Pošto ne farmujem kofere pretpostavljam da ću ili ove ili naredne sezone po prvi puta ponavljati ligu nakon 43 ili 44 sezone. Kad bi snizio kvalitet ekipe na 2* zavšio bi u kupu sa Mačvom i opet mi dodje na isto.
Idemooooo