Kod mene je ove sezone stvarno laka liga,ali prethodne uopste nisu.Ja sam do 5 lvl igra sa 35t po sezoni.Nije lako kao sto ti mislis ja sam na balkanskom serveru ,ima par jako dobrih igraca imam jednog u prijateljima pribliznog kvaliteta kao ja onda sam i vidljao timove sa skautima igraci koji kupuju tokene ..............igraca dobrog preko dana nemos uzeti bez 5t.................
znaci Macva i ja za sada...
cekamo jos ... :-)
Liga:
5.pobeda u nizu za trenutno 1.mesto bar do veceras.
Kod mene poslednjih par sezona bar 4 tima su uvek u borbi za titulu i liga je skroz ujednacena a sto se tice prodaje i kupovine igraca nemam zamerki za sad. Za tu privatnu ligu treba da nas ima bar 14 jer ako neko sa strane upadne padaju sva pravila u vodu
Milance/Shadow,aj ako moze da mi se promeni ime ,da ne bude CSM United nego Go Ahead Eagles plz...Ili samo Eagles.
Pobeda u ligi,a u Ls remi tako da prolazimo u osminu finala kao 2-plasirani.Poveli smo 1-0 u 75 min i onda primamo bezveze gol s 30m.Protivnik u osmini-finala stari poznanik igrali smo s njim u polufinalu LS pre 3 sezone tada smo slavili ukupnim rezultatom 6-2........................................