Sto se tice zajednicke lige, kad radite klubove, morate u face profil napisati da ste iz istog mjesta i svi se izdodavati za prijatelje, ali ni to nije garancija da cete bas svi zavrsiti u istoj ligi. Mi smo svi pisali da smo iz Vrsca i valjda samo jedan nije upao u zajednicku ligu.
Spasili smo se poraza u ligi u zadnjem napadu
U ligi prvaka pobjeda
Liga sampiona:
Krecemo sa 2.pozicije u 1/8
Imam igraca iz prosle sezone koji je imao same 7 i 8 a u ovoj zaredjao 5 i taman kad pomislis da ne moze gore krenule cetvorke.... nema pravila
Celtic 1888
LŠ - 1-1 protiv poslednjeg u grupi, strašno kakav trol, da niko u timu ne dobije ni osmicu... Prošli smo dalje kao prvi u grupi...
Liga - Jedva 1-0 u 89. minutu, posle duplog kornera... Pre toga je protivnik promašio dupli korner... Uništi me Nordeus sa povredama... I dalje nam prvi beži 6 bodova...
Belgrade United
LŠ - Poraz od 0-1 u 85. minutu posle 85 minuta trolovanja... Prošli smo dalje kao drugi u grupi...
Liga - Gubili smo 0-1, a onda je usledio preokret za 2-1... Roca dva puta glavom posle kornera... Od 4 DMC samo Ketchemen igra pristojno i baš on se povredi...
FK Partizan
LŠ - Oprostili smo se pobedom 3-0 od daljeg takmičenja...
Liga - Maltretiranje do 76. minuta protiv ekipe bez golmana, na kraju 3-1... Nova akvizicija Khalifa je ušao u igru u 68. minutu i povredio se u 76. minutu, jedva je 8 minuta sastavio na terenu...