Alberto J. Armando sluzbeno otvoren na danasnji dan prije 75 godina,stadion poznatiji pod imenom La Bombonera
sretan mu rođendan,uskoro pocinje gradnja novog stadiona Nike i Exo novi dodatni sponzori kluba
bit ce mi zao kad odu sa Bombonere to je stadion unikatnog izgleda a novi ce izgledat modernije ali nije to to,nece biti rusanje decibela kao na Bomboneri
https://youtu.be/3gLhsdGVtCc
a ovo su primjeri moguce nove Bombonere koja bi se navodno trebala vratit u svoj kvart La Bocu
ovaj donji meni osobno ljepse djeluje,ali kao da se mene pita
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Forma dere guzove, kvaliteta pravi razliku kad igrači imaju jednaku formu (npr. 7), ali ako igrač ima formu 5, može imat i 7*+, biti će manje koristan od igrača slabije kvalitete koji ima formu 7. Prije nekoliko sezona sam ulagao dosta zelenih bustera u tim pa sam imao dosta igrača od 6-7*, neki od njih su završili na klupi tokom sezone a u prvoj postavi su bili oni od 5* baš zbog forme.
Meni taj Martins vrijedi zlata, to mi je jedan od top 3 igrača koji su igrali za Clermont, a sjećam se jednog špica korner specijaliste od prije 10ak sezona koji je imao 30+ asistencija po sezoni samo u ligi, u jednoj od tih sezona sam imao duplu krunu uključujući maksimalan broj bodova lige
Last edited by t11_fan; 05-26-2015 at 11:36 PM.
Ex top eleven player
Treca titula u ligi u nizu je nasa
danas jos treba proc u finale LP bit ce tesko ali ne i nemoguce
Mislio sam da preuzmem tim pre neku sezonu,kada sam u osmini LS izgubio u drugoj 5-1 od slabijeg protivnika,ali resio sam da nastavim.Pre neki dan izgubim 5-0 protiv mnogo slabijeg u kupu,u drugom mecu odigramo 1-1.Svi ovi nepozeljni rezultati doveli su do toga da cu prvog dana nove sezone preuzeti lvl 1 ekipu,i probacu da je odvedem na jos bolji put od trenutne,Eagles United Cilj je da se sa ovom ekipom rastanem na pravi nacin,a i uspeo sam!Prosli smo u finale LS,zelimo jos jednom da vidimo taj trofej u nasoj,moze se reci vrlo dobroj trofejnoj sobi.Srecno!