Results 1 to 10 of 850
Like Tree1638Likes

Thread: Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    nisu gluposti sinisa pricao sam sa adminom na engleskom djelu supporta bas za banovanje i lik mi je sam rekao da su me prijavili,a oni randomom provjeravaju timove,naravno vecinu sa balkana jer varamo realno,nadalje provjera je jednostavna prosjek lige se gleda a ako imas sve 7-8* igrace naravno da ce te pratit,isto tako mi je rekao da je mjerilo kvalitet murhina dakle cim si jaci od njega odma te obiljeze i prate,da naglasim ne banaju zbog kofera toliko koliko zbog tokena,a za kofere vas pojedino blokiraju matomy,sponsorplay,supersonic ads i ostali to dobiojete na mail od njih obavijest.Tokeni su im trn u oku i tu nema price,mene su prijavili da hak imam i da varam na tokenima i kad sam reko i objasnio oni privjerili i tim mi vratili,i da se razumijemo ovdje svako svakog moze prijavit ali ko je toliko retardiran od nas tu da se međusobno prijavljuju,dakle ako u ligi svi skidate kao recimo najveci level lige tada niko nedira jer nije velika razlika u kvaliteti i nisi upadljiv,ali i ako cesto sluzbene dresove i grbove uzimas a ne kupujes tokene jasno da si sumnjiv zar ne
    Nisi upravu za dresove i grbove, ja ih legalno uzimam i mogu mesecno uvek da uzmem jedan komplet a ne kupujem tokene. Kako on mene moze onda da banuje?

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Nisi upravu za dresove i grbove, ja ih legalno uzimam i mogu mesecno uvek da uzmem jedan komplet a ne kupujem tokene. Kako on mene moze onda da banuje?

Idemooooooooooo
    pa nisam na tebe mislio,takih kao ti je malo ali vecinom u 99% slucajeva skidaju za komplete realno,ja sebi sad stedim u nadi da ce doci nova Bocina garnitura...iskreno cak i da skidas tvoja stvar ne ulazim u to svako se snalazi kako zna i umije zar ne
    A rijetko ko moze legalno bez skidanja kupit svaka 2 mjeseca sluzbeni komplet jer kosta 300+ tokena i sad kao pricat ce mi neko ustedio je toliko u 2 mjeseca bez skidanja i kupovanja to su price za malu dijecu ili je admin sa 700 tokena po sezoni ako je 40+ lvl
    Last edited by vedran boca juniors; 06-11-2015 at 02:48 PM.